Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare
Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

Artistul a anunțat că este dispus să ofere o recompensă uriașă pentru persoanele care îi pot oferi indicii despre hoții care i-au jefuit casa.

Familia Sterp traversează o perioadă extrem de dificilă, asta după ce în urmă cu trei săptămâni hoții le-au intrat în casă. Aceștia au furat un seif de aproape 100 de kilograme, iar acum încearcă cu orice preț să îi găsească.

Citeste si: Culiță și Iancu Sterp, surpriză din partea unui fan! Ce le-a transmis tânărul în timpul unui concert

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp oferă recompensă de 25.000 de euro pentru cei care îi dau indicii despre hoți

Artistul este dispus să se implice în totalitate în investigație și, bineînțeles, să ajute autoritățile pentru a identifica indivizii responsabili pentru spargerea carea a avut loc în urmă cu trei săptămâni.

În ultimul său vlog, acesta a declarat că va oferi 25.000 de euro persoanelor care îi pot da indicii concludente despre hoți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic 'foarte mulți' nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. Mult mai mulți bani.

Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.

Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa.

A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți”, a spus Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță Sterp: „Sunt bani munciți”

Mulți dintre fanii artistului s-au oferit să îl ajute în momentul în care au aflat că i-a fost spartă locuința și că a rămas cu pagube uriașe. Chiar și așa, câteva persoane au spus în mediul online că banii furați nu erau obținuți în mod cinstit.

„Am mai văzut că au comentat oamenii că nu erau bani munciți.

Păi cum nu erau, oameni buni, bani munciți, când eu îmi pierd nopțile departe de copilul meu și mă duc la cântat! De când am plecat de acasă, de două săptămâni, cânt în fiecare zi! Păi cum puteți să ziceți că nu sunt bani munciți când eu nu dorm o noapte într-o lună de zile? Dorm numai ziua”, a mai spus Culiță Sterp în vlog.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies