Culiță Sterp, primele declarații despre despărțirea de Carmen de la Sălciua: „Am încercat de câteva ori să ne împăcăm”

culita sterp
culita sterp

Ce spune Culiță Sterp, la câteva săptămâni după ce s-a aflat că s-a despărțit de Carmen de la Sălciua. Ce a dus la despărțire, potrivit artistului.

La câteva săptămâni de la despărțirea de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a recunoscut ce se întâmplă între el și fosta lui soție. Artistul și Carmen nu au vrut să spună prea multe despre acest subiect imediat după ce s-a despărțit, însă a decis să spună lucrurilor pe nume.

Fanii celor doi au vrut să știe ce se întâmplă între ei în momentul de față și de ce s-a ajuns la despărțire după numai câteva luni.

„Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut. Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a fost răspunsul lui Culiță, lăsând de înțeles că nu mai era pe placul fostei soții.

culita sterp si carmen de la salciua
culita sterp si carmen de la salciua

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Curiozitatea fanilor nu s-a oprit aici. Un alt internaut l-a întrebat pe artist în ce relație mai este acum cu frumoasa brunetă. Culiță nu a spus ”pas” nici acestei întrebări și a lămurit situația.

Citeste si: Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”

 

„Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a precizat Culița Sterp.

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: „Mă va schimba acest nou statut”

Vedeta își dorește să devină mamă.

Unul dintre admiratorii săi a întrebat-o pe cântăreață dacă regretă că nu are un copil până la această vârsta, dar și câți și-ar dori să aibă în momentul în care ar rămâne însărcinată.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: „Mă va schimba acest nou statut”

Sinceră, ca de fiecare dată, Carmen de la Sălciua nu a evitat să răspundă la întrebarea fanului și imediat a venit cu răspunsul.

„Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica artistei.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies