Culiță Sterp și Daniela Iliescu au planuri de nuntă. Cum arată iubita Faimosului, înainte să nască

culita sterp si daniela iliescu despre nunta
Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au anunțat fanii despre nuntă

Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au surprins fanii. Ce spun cei doi îndrăgostiți despre planurile de nuntă?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu abia așteaptă să devină părinți, astfel că sunt din ce în ce mai prezenți în mediul online, acolo unde stau conectați în permanență cu fanii de pretutindeni. Recent, fostul concurent de la Survivor România 2021 a vorbit și despre nuntă.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au planuri de nuntă. Ce spune fostul concurent de la Survivor România?!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți pentru prima oară, însă deja se gândesc la planurile de nuntă care vor veni după botezul copilașului, așa cum spun

cei doi.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mărturisit Culiță Sterp.

Citeste si: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe și-a făcut iubită.”El oferă multă dragoste"

culita sterp si daniela iliescu parinti in curand
Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți în curând și sunt mai fericiți ca niciodată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cât despre mesajele pe care Culiță Sterp le primește în secret, acesta a spus că sunt de la femeile din social media care îl apreciază.

Daniela Iliescu: Vezi că îți sună telefonul!

Culiță Sterp: Primesc mesaje, nu-i problemă. Primesc mesaje de la gagici.

Daniela Iliescu: Dă-l pe silențios măcar.

Citeste si: Denise Rifai a primit distincția „Television personality of the year”

Culiță Sterp: Ok, scuze. Ce mă bucur că pot să fac glume cu ea. Muream acum dacă eram într-o altă lume, într-o altă situație.

Culiță Sterp a revenit mai repede în România de la Survivor pentru a-i fi alături iubitei sale atunci când va naște, însă termenul prescris de doctor a trecut, iar acum cei doi așteaptă nerăbdători venirea pe lume a băiețelului care le va face zilele mai frumoase din ziua în care se va naște.

Cât despre nepoțica sa, Culiță Sterp este îndrăgostit până peste cap și abia așteaptă să-și lase băiețelul să se joace cu cea mică și să fie prieteni extrem de buni.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies