Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împreună un băiețel care a împlinit un an, iar acum se pregătesc să devină o familie cu acte.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. După o relație de aproape doi ani, Culiță Sterp a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită.

Cei doi au împreună un băiețel adorabil, iar fiul mamei Geta a decis să facă pasul cel mare și să îi ofere inelul de logodnă femeii iubite.

Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, a publicat primele imagini cu inelul de logodnă și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant bărbatului lângă care și-a găsit fericirea și liniștea.

Citeste si: Mama fraților Sterp nu s-a mai putut abține și a dat vestea cea mare. Aceasta a dezvăluit că va fi din nou soacră

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍

Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre

și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu! 🤍”, a scris logodnica lui Culiță Sterp pe contul său de socializare, iar imaginile de poveste au strâns aproape 15000 de like-uri în doar câteva minute.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Mesajul tinerei nu a rămas fără răspuns, iar Culiță a avut un mesaj emoționant pentru viitoarea sa soție:

Îți mulțumesc pentru tot! Iar m-a luat emoția cu ce ai scris aici 😂🤍🤭”, a scris Culiță, fratele lui Iancu de la Puterea dragoste i.

Citeste si: Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție, într-un mod inedit! Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie: „A spus DA, frumoasa mea”

Culiță Sterp și logodnica sa se cunosc din perioada liceului

Culiță Sterp și logodnica sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost colegi de liceu, iar în urmă cu doi ani au decis să fie mai mult decât prieteni vechi, iar din această prietenie frumoasă s-a născut o poveste de dragoste din care a rezultat și un băiețel adorabil, pe nume Milan.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălina și George de la Puterea dragostei se căsătoresc! Când va fi nunta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies