Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare

Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare
Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare

Iată ce culori de păr se potrivesc pentru ochii căprui și vezi care sunt nuanțele care te pun în valoare.

Doamnele și domnișoarele care hotărăsc să-și schimbe culoarea părului, trebuie să fie atente și la ochi, deoarece este un aspect foarte important care trebuie luat în considerare pentru a vă pune în valoare atât privirea, cât și tonul pielii, dar să nu ieșiți nici foarte mult din zona de confort, pentru a ține cont și de preferințele voastre. Persoanele cu ochii căprui au o gamă  largă de culori de păr care li se potrivesc.

Acestea pot include nuanțe de la șaten cald la negru, blond închis și multe altele. Atît nuanța pielii, cât și culoarea ochilor, reprezintă un lucru important atunci când dorești să schimbi look-ul.

Culori de păr pentru femeile cu ochi căprui și ten închis la culoare

Citește și: Cum asortezi culoarea anului 2024. Peach Fuzz transmite calmitate si senzualitate

Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare
Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce culori de păr vor fi la modă în 2024. Recomadări în funcție de nuanțele pielii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Persoanele cu ochii căprui și o nuanță rece a pielii, trebuie să opteze pentru culori de păr precum negru, castaniu închis sau chiar nuanțe de blond rece, dacă se află în preferințele lor.

Aceste culori vor complimenta perfect tonul pielii cu nuanța mai închisă a pielii și vor evidenția frumusețea ochilor căprui. Cu toate acestea, dacă există o anumită nuanță de păr pe care ți-ai dori să o încerci, deoarece se potrivește mult mai bine cu personalitatea ta, atunci nu ezita să te simți încrezătoare și să faci o mai bună alegere, fără să ții cont de regulile generale. În momentul în care îți dorești să faci o schimbare radicală și nu vrei să regreți mai târziu, ar fi necesar să ceri și părerea unui specialist.
Totodată, pentru ochi căprui și pielea bronzată, poți opta pentru un roșu intens de fructe de pădure care se topește în nuanțe portocale spre vârfuri, deoarece îți va pune cu siguranță în valoare tenul și ochii. Această nuanță asemănătoare cu cea a vinului fiert este ideală pentru persoanele care au un subten al pielii mai închis.

Culori de păr pentru ochi căprui și ten deschis la culoare

Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare
Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare[Sursa foto: freepik]

Nuanțele de roșu mahon sunt ideale pentru persoanele care au ochii căprui, iar tonul pielii este unul neutru sau deschis. Dacă vorbim de blondul platinat sau altă nuanță de blond untos, atunci trebuie să știți că și acestea merg foarte bine cu ochii căprui, atâta timp cât persoanele au un ton neutru al pielii. Atunci când vorbim despre blond, putem alege dintr-o varietate de nuanțe, acesta fiind o alegere minunată pentru ochii închiși la culoare, deoarece putem merge face ca aceștia să iasă în evidență.

Dacă ești mai înclinată spre un loc dramatic și aspru. blondul cenușiu ar putea fi alegerea potrivită pentru tine, dacă nuanța tenului tău este una destul de deschisă. Blondul cenușiu este o altă opțiune excelentă pentru ochi căprui, deoarece luminează jurul feței tale și poate crea un aspect strălucitor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

3 culori de păr pe care să le eviți dacă ai ochi căprui

Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare
Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare[Sursa foto: freepik]

Există și trei culori pe care ar trebui să le evitați dacă aveți ochii căprui, iar trenul vostru este unul mai închis la culoare. Prima nuanță evitată ar trebui să fie galbenul pai, deoarece nu vă pune deloc în evidență trăsăturile voastre, ba chiar vă face să îmbătrâniți. A doua culoare este griul foarte închis, spre cenușiu, deoarece nu vă pune în evidență trăsăturile pe care vi le doriți. A treia culoare pe care ar trebui să o evitați dacă aveți ochii căprui și tenul măsliniu este cea a unui roșu foarte aprins, deoarece se va face un contrast prea mare între privire și nuanța părului. Acestea sunt doar câteva idei pe care trebuie să le știi dacă dorești să schimbi culoarea părului, însă nu te lăsa influențată de ele și optează pentru ceea ce te face să te simți bine. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Plantele benefice pentru sănătatea părului. Folosește-le pentru un păr WOW

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies