Culorile care se potrivesc cu imprimeul de leopard. Iată 5 ținute cu care să ieși în evidență

Culorile care se potrivesc cu imprimeul de leopard.
Culorile care se potrivesc cu imprimeul de leopard.

Imprimeul leopard este din nou la modă, iar cele mai frumoase combinații le poți face chiar cu articolele pe care le ai deja în garderoba ta.

Imprimeul leopard a devenit din nou în vogă, astfel că doamnele și domnișoarele nu ezită să aleagă un articol vestimentar în acest model pentru a-l asorta la diferite ținute. Vara este momentul potrivit în care poți să încerci noi combinații, iar dacă ai un astfel de articol vestimentar în garderoba ta, iată cu ce alte articole  îl poți combina pentru a avea o ținută care se întoarcă toate privirile. De la elegant la casual e doar un singur pas, iar toate acestea le poți avea cu o singură piesă.

Alb cu imprimeu leopard

Citește și: Culorile norocoase ale zodiei Leu. Ce nuanțe li se potrivesc de minune acestor nativi

Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard
Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce culori nu se poartă la nuntă. Nuanțele pe care e de preferat să le eviți, conform unor vechi superstiții

Dacă ai o cămașă cu imprimeu leopard, o poți combina foarte bine cu un alt articol alb, cum ar fi o pereche de pantaloni de costum, unul larg de vară sau chiar

o fustă. Această combinație este perfectă pentru o zi de vară, iar contrastul dintre cele două culori va întoarce cu siguranță toate capetele.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Roșu cu imprimeu leopard

Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard
Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard[Sursa foto: freepik]

Dacă ești o persoană îndrăzneață și îți place să întorci privirile din jurul tău, atunci cu siguranță trebuie să încerci combinația de imprimeu leopard cu un articol vestimentar de culoare roșie, astfel că poți opta pentru un pantalon în acest imprimeu

și o bluză roșie deasupra sau chiar invers. Cu o singură cămașă îți poți forma mai mult ținute pe care să le porți în diferite ocazii. Această ținută este perfectă pentru o ieșire în oraș cu partenerul sau chiar pentru a merge la serviciu atunci când ai o întâlnire importantă.

Maro cu imprimeu leopard

Culorile care se potrivesc cu imprimeul de leopard.
Culorile care se potrivesc cu imprimeul de leopard.[Sursa foto: freepik]

O combinație cu care să te asortezi cu natura este cea de imprimeu leopard cu maro, astfel că poți opta în partea de jos pentru o fustă sau o pereche de pantaloni de piele

maro, cu o pereche de sandale în aceeași culoare sau negre. Această ținută este perfectă pentru o ieșire în oraș, cu prietenii sau cu familia, mai ales atunci când vrei să te simți confortabil, dar, totodată, să nu atragi foarte multe priviri din jurul tău.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Verde cu imprimeu leopard

Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard
Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard[Sursa foto: freepik]

Dacă optezi pentru o combinație îndrăzneață și, de asemenea, la fel de potrivită naturii, poți încerca verdele cu imprimeu leopard, astfel că în partea de jos poți alege o fustă vaporoasă de culoare verde sau chiar un pantaloni pentru ocazii speciale. Cele două culori ale naturii se combină perfect, oferind vizual senzația de relaxare și de calmitate celui care o poartă, dar și celor care o privesc.

Negru cu imprimeu leopard

Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard
Ce să porți cu un articol vestimentar în model leopard[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță nu există doamnă sau domnișoară care să nu aibă un articol vestimentar negru, fie că vorbim de o fustă lungă sau scurtă sau de o pereche de pantaloni. Fără îndoială pentru zilele în care ai un eveniment Iimportant sau chiar un eveniment de seară, poți opta cu siguranță pentru această combinație care nu se va demoda niciodată, mai ales că negrul merge cu orice articol vestimentar ai alege să porți.

Doar cu o singură cămașă în imprimeu leopard ai format deja cinci ținute pe care să le porți în diferite situații în viața ta. Acum poți ieși afară cu prietenii, te poți bucura de o ședință foto, poți merge chiar la birou sau la un eveniment important de seară în oraș, ba chiar poți să ieși la o cină romantică cu persoana iubită atunci când porți roșu. Dacă ai și tu un astfel de articol vestimentar în garderoba ta și nu știai cu ce alte nuanțe să-l asortezi, iată combinațiile care te vor scoate din anonimat de fiecare dată.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

5 pași prin care să îți găsești stilul personal. Cum poți să descoperi ceea ce te definește

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies