Culorile verii. Ce culori și nuanțe sunt în trend și cum să le porți

Culorile verii. Ce culori și nuanțe sunt în trend și cum să le porți
Culorile verii. Ce culori și nuanțe sunt în trend și cum să le porți

Culorile fac parte din viața noastră într-un mod mai profund decât pare la prima vedere. Ne descriu personalitatea și stilul vestimentar, ne pun în valoare trăsături fizice și ne induc anumite stări.

Vara este un anotimp minunat și vibrant, în care ne simțim pline de viață, frumoase și vrem să atragem priviri. Iar culorile sunt o modalitate extraordinară prin care putem să ne punem în valoare. În fiecare an, vara este caracterizată de anumite culori și nuanțe care ne stabilesc vestimentația, accesoriile și ce consumăm. Anul acesta sunt în trend câteva culori extraordinare, care ne vor da un plus de energie.  

Iată care sunt culorile și nuanțele la modă vara aceasta și cum să le porți:  

Nuanțe pastelate 

Nuanțele pastelate sunt introduse de designeri în colecțiile lor în fiecare vară. Sunt feminine prin excelență și induc o stare bună. Anul acesta sunt în trend mai ales nuanțele luminoase de lavandă, rozul pudrat, baby blue, verdele fistic și galbenul unt. Sunt culori care pot alcătui vestimentația și cu care ne putem accesoriza. Nuanțele pastel sunt atât de iubite, încât au ajuns să domine cam orice aspect al vieții noastre și le putem utiliza în orice activitate. Spre exemplu, ai la dispoziție și țigări electronice în nuanțe pastelate, cu arome care le descriu și care îți pot crea senzații deosebite, în ton cu anotimpul. În acest link vei descoperi mai multe informații despre vapat și cum poți transforma fumatul într-o experiență mult mai puțin nocivă pentru tine. 

Viva magenta 

Viva magenta a fost desemnată culoarea anului 2023 de către Institutul Pantone. Este o nuanță de roșu stins cu o notă de roz, foarte feminină și sexy. Este o culoare excelentă pentru rochii și topuri, dar și pentru lenjerie intimă sau pentru machiaj. Un ruj în această nuanță îți va conferi un zâmbet senzual, iar unghiile vor avea o notă de eleganță.  

Nuanțe neon 

Foarte îndrăznețe și pline de viață, nuanțele neon au fost purtate și până acum vara, dar în doze mai mici, fiind asociate în general cu tinerețea și adolescența. Însă anul acesta, lucrurile s-au schimbat, iar designerii le-au impus în colecțiile lor, utilizându-le pentru vestimentație în ansamblul ei și accesorii, pentru toate vârstele. Cea mai utilizată nuanță neon până acum a fost verdele lime, dar vara aceasta au revenit în atenție fucsia și portocaliul neon. 

Albastru cobalt 

Albastrul a fost mereu o culoare a verii și a făcut parte din preferințele celor mai multe persoane, indiferent de gen. Vara aceasta, nuanța de albastru cobalt este cea care iese în evidență. Este intensă și luminoasă, iar hainele în această culoare arată de-a dreptul spectaculos. Marele ei atu este acela că este potrivită pentru orice vârstă, culoare a părului sau tenului. Deci, dacă vrei să arăți spectaculos, va fi alegerea perfectă, indiferent de ocazie. Accesoriile în această nuanță se poartă și arată foarte bine, iar dacă ești curajoasă, o poți folosi pentru unghii și machiajul ochilor. 

Galben și portocaliu 

Nuanțele de galben și portocaliu sunt în trend de câțiva ani și se păstrează pe val și în acest sezon. Ele caracterizează foarte bine vara. Răcoritoarele care au aceste culori sunt foarte îmbietoare, la fel și fructele. În general, mâncarea care include și nuanțele de galben și portocaliu ne duce cu gândul la vară. Sunt culori care exprimă tinerețe și energie și sunt ideale pentru outfituri în zile toride de vară. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies