Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună!”

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună!”
Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună!”

Interpreta de muzică populară a vorbit despre debutul său în lumea muzicii.

Elena Merișoreanu a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, acolo unde a vorbit deschis despre debutul său în lumea muzicii populare românești.

Citește și: Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu, adevărul despre pensia sa! Pe ce cheltuie artista cei mai mulți bani: „Am muncit pentru pensia aceasta 38 de ani, am stat la un ansamblu unde am îndurat multe.”

Elena Merișoreanu a mințit că este majoră, atunci când a ajuns în București

Artista a plecat la vârsta de 16 ani de acasă, din satul Paroseni, județul Hunedoara, pentru a începe o carieră muzicală în București.

Cu toate acestea, drumul său către muzica populară românească a fost marcat de unele obstacole.

Am ajuns la București și nu am să uit cât trăiesc. Împlinisem 16 ani. Mi-am luat buletinul cu mine și când intru la Ciocârlia văd un afiș mare: „Primim cântăreți de muzică populară din toate zonele țării, de la vârsta de 18, până la 30 de ani.” Eu aveam 16 ani.

Mamă, imediat am scris acolo că am 18 ani, repertoriul, tot ce trebuie. Înainte de a intra în sală, la un moment dat, o doamnă îmi zice să nu am niciun fel de emoții. Am întrebat cine este în comisie. De unde să știu eu cântăreții, că eu nu aveam televizor. Am zis „Eu vreau să o văd pe Maria Butaciu.” „Păi eu sunt, tu fată!” Mi-a dat foarte mult curaj.
În comisie, Ionel Budișteanu, Angela Moldovan, Gheorghe Zamfir, Ion Cristoreanu, muți. Cântăreții, toți, erau în comisie. Orchestră mare în spate. Am cântat o doină singură. Mi-a dat acordul, am cântat o piesă și mi-au cerut ei să cânt o piesă. Le spun tonalitatea și după a doua strofă și-a schimbat tonalitatea. Eu m-am oprit și le-am spus că nu mai pot să cânt pentru că a greșit orchestra.

Citește și: Horoscop de weekend, 10- 11 august 2024: Acești nativi au nevoie de o pauză- kanald.ro

Citește și: Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul- stirilekanald.ro

Mi-a cerut buletin. Eu am început să plâng și le-am spus că am buletinul la mine, dar nu am decât 16 ani. „Nesimțito!” Pune ăla mâna pe telefon: „Alo, tovarășe colonel, nesimțita asta cu părul mare are numai 16 ani.” Vine ăla. Eu plângeam de mi se scuturau lacrimile. Mi-a zis: „Tu, fată, tu, nu mai plânge. Uite, aici aproape e Ansamblul Sindicatelor, care a devenit Rapsodia Română și au nevoie de o ardeleancă.

Cred că e șansa vieții tale. Noi nu te putem angaja pentru că suntem ansamblu militar și nu avem voie, dar ăia te angajează.” Mă ia ăla de mână, a doua zi dimineața, mă duce direct la concurs. Mă angajează a doua zi și îmi dă și loc la cămin să stau. Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună. Eu cu această minciună am ajuns în București.”
, a povestit artista.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adriana Bahmuțeanu, un copil rebel! Care erau năzbâtiile pe care le făcea vedeta în adolescență? „Am făcut multe trăznăi. Am plecat de acasă. M-au căutat ai mei cu poliția.”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

EXCLUSIV! Dezvăluiri sfâșietoare după moartea polițistul din Vâlcea: "Sunt șocată!". Tânărul de 27 s-a împușcat în cap

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies