Cum a ajuns Teo Trandafir să o înfieze pe fiica ei, Maia. Cum a simțit prezentatoarea TV că acela este copilul pentru ea. „A zis să facem legământ că adoptăm.”

Cum a ajuns Teo Trandafir să o înfieze pe fiica ei, Maia. Cum a simțit prezentatoarea TV că acela este copilul pentru ea. „A zis să facem legământ că adoptăm.”
Cum a ajuns Teo Trandafir să o înfieze pe fiica ei, Maia. Cum a simțit prezentatoarea TV că acela este copilul pentru ea. „A zis să facem legământ că adoptăm.”

Teo Trandafir a vorbit despre cum a adoptat-o pe fiica ei, Maia, și cum a simțit care e copilul potrivit pentru ea.

Teo trandafir, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, are o poveste impresionantă și în spatele camerelor, pe care a încercat de multe ori să o aducă în fața celor care o urmăresc.

Cum a ajuns Teo Trandafir să o înfieze pe fiica ei

Citește și: Teo Trandafir a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu lipsurile financiare. Cine i-a fost alături: „Dacă ești mare cu adevărat, atunci când omul e jos trebuie să sari să îl ajuți.”

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț: „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Prezentă în cadrul podcastului realizat de Cimpoiașu și Hartac, Invitati Charismatici, Teo Trandafir a fost întrebată despre cum a ales să adopte și de unde a știut că acela este copilul potrivit pentru ea.

Prezentatoarea TV a spus că nu a fost susținută de nimeni, însă a făcut un legământ cu o prietenă care a pierdut sarcini la rând, cum că vor adopta un copil. Deși aceasta a răspuns afirmativ, nu credea că este în stare să facă acest lucru. 

„Nu m-a susținut nimeni. A fost o întâmplare foarte frumoasă. O bună prietenă pierdea sarcini și m-a sunat de la urgențe, era foarte sedată, mai pierduse și mi-a zis să facem legământ că adoptăm.

Și am zis: facem. Am ajuns acasă și am zis: „Dumnezeu, poți să mă ierți pentru faptul că am mințit?” Că eu nu pot să am grijă nici de mine, dar de un copil, am 36 de ani, eram în culmea gloriei, avem de-a treabă de îmi era rău. A doua zi am primit un telefon în care mi se propunea.”, a spus Teo Trandafir.

Semnele pe care Teo Trandafir le-a primit înainte să își înfieze fiica

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

A doua zi, după discuția avută cu prietena ei, aceasta a primit un telefon, astfel că i s-a confirmat semnul pe care l-a cerut de la Dumnezeu. S-au făcut imediat verificări, i s-au cerut mai multe acte, astfel că a ajuns în fața faptului împlinit.

  „Zic: Dumnezeu a acționat de ieri până azi și eu nu ascult asta? Cât de prost să fii? Adică tu ceri un semn, nu că ți se dă, ți se aruncă așa ca pe un pahar de apă în față, păi a doua oară nu mai e bine, nu poți

să te mai duci la Dumnezeu: „Doamne, mai dă-mi un semn că pe primul nu l-am auzit.” Așa s-a întâmplat. Totul s-a rostogolit foarte interesant, pentru că procesul de adopție nu e unul lesnicios în România. La noi a fost mai repede, nu că eram eu cine eram, m-a verificat în casă, pe bună dreptate, mi-au cerut adeverință de la serviciu, pe bună dreptate, că nu am făcut, că nu am dres, că sunt impecabilă.
Le-am adus toate actele și a venit momentul. Și așa s-a întâmplat.”,
a mai povestit Teo Trandafir.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț? „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies