Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta

Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta
Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta

Oana Roman a făcut senzație la botezul fetiței lui Mihai Morar

Oana Roman a fost una dintre invitatele lui Mihai Morar la botezul fiicei sale, Roua. Vedeta a atras atenția tuturor datorită alegerii sale vestimentare, iar comentarile nu au întârziat să apară.

Mihai Morar și-a botezat fetița în weekend și a ales pentru micuță un nume neobișnuit: Roua. Evenimentul a avut loc în aer liber, în mai multe corturi. Ulterior, Mihai a postat pe Facebook următorul mesaj: „Roua, ești binecuvântare.

Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai. ” De asemenea, vedeta a mai postat o fotografie cu o cană pe care a scris: „Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești Roua.

Oana Roman este bună prietenă cu Mihai Morar și nu putea lipsi de la acest eveniment atât de important în viața prezentatorului TV. Vedeta s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare, unde a scris mesajul: „ Azi s-a botezat Roua și am venit să petrecem în cinstea ei!

Cei care o urmăresc pe Instagram au comentat alegerea Oanei Roman. „Frumoasă și tu, frumoase și sandalele care scot în evidență gleznele subțiri ”, i-a scris o admiratoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vești proaste despre Oana Roman! A fost externată din spital, dar se simte rău în continuare

Citeste si: Oana Roman, decizie radicală, după șapte ani: „Clar va fi altă viață”

Citeste si: Incredibil, cum arăta Oana Roman în perioada adolescenţei! Era tunsă băieţeşte! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO!

„Îmi place rochița”, i-a mai scris cineva, în timp ce o altă admiratoare a comentat: „ Superbe sandale.

Nu știm cine este Roua. ” Un alt internaut s-a băgat în seamă și a răspuns: „ Roua este fetița lui Mihai Morar.

Oana Roman, mesaj dur despre cazul lui Mario Iorgulescu!

Oana Roman a vorbit despre cazul Mario Iorgulescu, cel care a inflamat spiritele în România.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a vorbit despre cazul Mario Iorgulescu, cel care a inflamat spiritele în România. Fiica fostului premier a spus că îl cunoaște de ani de zile pe Gino Iorgulescu și susține că îi pare foarte rău prin ceea ce trece acesta.

Fosta prezentatoare de televiziune a declarat la o emisiune de televiziune că Mario s-ar putea face mai bineîn străinătate.

„Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva.

Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model.

Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă.

Nu este la prima abatere, a mai avut probleme, a fost arestat preventiv, a fost scăpat. E normal ca mamele să sufere pentru copiii ei. Există două părți: poate acolo are mai multe șanse, poate îl salvăm, mai ales că ei își permit, dar acum dacă au avut bani să dea 300.000 de euro vor avea și să dea pentru salvarea vieții sale. Vorbim în dosarul ăsta despre trei infracțiuni grave pentru care sigur va face pușcărie, chiar dacă va trăi”, a spus Oana Roman.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Vești proaste despre Oana Roman! A fost externată din spital, dar se simte rău în continuare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies