Cum a apărut un celebru actor la Globurile de Aur 2020. Vezi cea mai comentată ținută

Cum a apărut un celebru actor la Globurile de Aur 2020. Vezi cea mai comentată ținută
Cum a apărut un celebru actor la Globurile de Aur 2020. Vezi cea mai comentată ținută

Anul 2020 a debutat în forță din punct de vedere stilistic. La a 77-a ediție a Globurilor de Aur, vedetele prezente pe covorul roșu au uimit cu ținutele pe care le-au afișat.

A fost o noapte plină de surprize și de riscuri asumate. Marile actrițe și deopotrivă, marii actori, au ales să fie îmbrăcați de designeri celebrii și să poarte creații îndrăznețe. În urma acestui eveniment vor fi dictate marile trend-uri ale anului 2020 pentru că au apărut croieli, texturi și combinații noi, la care nu ne așteptam. Astăzi, vom vorbi despre ținutele pe care le-am apreciat și vă vom prezenta inclusiv surpriza serii, cea mai șocantă apariție.

În continuare, regăsiți o mică parte din ținutele care ne-au impresionat și care au ajuns, astăzi, pe primele pagini ale tabloidelor.

Kerry Washington a purtat un sacou negru simplu, sub care a ales să pună doar un accesoriu de corp. L-a combinat cu o fustă lungă satinată, care i-a lăsat la vedere, printr-o crăpătură ridicată, picioarele tonifiate. Artista a completat look-ul perfect prin aplicarea unui ruj roșu și alegerea unei coafuri simple, dar sofisticată.

Akwafina nu numai că a câștigat premiul categoriei la care a fost nominalizată, dar este și pe lista celor mai bine îmbrăcați. Costumația acesteia a avut, la bază, abordarea femininăa costumului bărbătesc, într-o manieră sofisticată. A Păstrat blazerul, însă în detrimentul pantalonilor, a ales o fustă lungă, cu croială în formă de „A”. Stilul său caracteristic- exuberant și vivace, este evidențiat de gulerul cu volane pe care l-a ales.

Citeste si: Surpriză de proporții la Globurile de Aur! Vezi aici câștigătorii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Transformarea incredibilă a lui Adele, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme

Citeste si: Veste uriașă la început de an! Este însărcinată pentru a doua oară

Saoirse Ronan a abordat eleganța și glamour-ul într-o manieră foarte simplistă. Rochia lungă, crăpată pe un picior, este acoperită în totalitate în cristale de mici dimensiuni, foarte subtile. Accesoriile, deși prezente, sunt aproape insesizabile, însă ce a făcut-o pe celebra actriță să strălucească în adevăratul sens al cuvântului, a fost partea superioară a corpului.

Machiajul ales îi evidențiază foarte bine privirea, în timp ce coafura îi pune în valoare forma feței prin faptul că o încadrează perfect.

Taylor Swift a reușit să atragă toate privirile, prin print-ul îndrăzneț al rochiei. Artista, a pozat pe covorul roșu într-o rochie albastră pe care sunt presărate flori galbene de mari dimensiuni. Schema cromatică a fost foarte bine gândită, albastru-galben fiind cel mai folosit și îndrăgit contrast.

  Phoebe Waller-Bridge a adus masculinitate într-o zonă mai feminină ca niciodată. Aceasta a ales să poarte un costum din tweed cu inserții strălucitoare, pentru a radia de fericire la propriu! Machiajul este unul foarte simplist, perfect asortat cu ținuta de inspirație anii 1930.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zoey Deutch a purtat, de fapt, o salopetă, chiar dacă am fi crezut cu toții că este rochie. Culoarea aprinsă pentru care frumoasa roșcată a optat, îi contrasteză minuant culoarea părului și îi scoate în evidență talia de viespe. Accesoriul este unul de milioane, alcătuit din safire de 60 carate și diamante de 23 carate.

Maestrul aparițiilor pe covorul roșu, șocheză din nou

Billy Porter a avut de departe cea mai spectaculoasă apariție din toată seara. Acesta este deja un maestru al aparițiilor controversate, însă un lucru e cert: știe să se îmbrace! Într-o ținută albă, din cap până în picioare, celebrul actor a combinat nuanțe, volume și texturi. Astfel, La un costum clasic, acesta a adăugat o trenă imensă din pene, o pereche de ciocate cu accente strălucitoare și o poșetă asortată ghetelor.

Foto: Instagram, https://www.profimediaimages.ro/  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oscar 2019: ținutele vedetelor de pe covorul roșu au fost în culorile vii, nuanţe metalice şi stilul glam rock al anilor 70

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies