Cum a arătat copilăria lui Adrian Despot și ce amintiri îl leagă de locul în care a crescut. “Nu exista condiție socială, toți arătam la fel de ponosiți.”

Cum a arătat copilăria lui Adrian Despot și ce amintiri îl leagă de locul în care a crescut. “Nu exista condiție socială, toți arătam la fel de ponosiți.”
Cum a arătat copilăria lui Adrian Despot și ce amintiri îl leagă de locul în care a crescut. “Nu exista condiție socială, toți arătam la fel de ponosiți.”

Adrian Despot a vorbit despre casa bunicilor și amintirile din locul în care a crescut.

Adrian Despot, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali români, cunoscut ca solist al trupei Vița de Vie, și-a deschis sufletul, în cadrul podcastului AC de siguranță cu Răzvan Exarhu și a vorbit despre foarte multe aspecte din viața personală. Întrebat despre imaginea copilăriei, acesta a oferit niște frânturi care pot fi vizualizate de toți cei care îi ascultă povestea. Satul în care a copilărit, locul în care s-a născut tatăl său, departe de Timișoara, îi aduce în minte imaginea unei grădini folosite, legumele pe care le lua de peste tot și le mânca, animalele

din curte și amintirile pe care le are din preajma sărbătorilor.

  “Cel mai simplu exemplu este conexiunea cu adevăratul univers al sărăciei satului Igriș, care era satul din care provenea tatăl meu. Era un sat destul de departe de Timișoara, nici nu știu dacă acum este asfaltat. Era ceva case de chirpici. Mersul desculț prin praf și mersul la Mureș, mâncatul din grădina aia ponosită a tuturor legumelor pe care le luai așa și mușcai din ele, porcii, găinile, toate chestiile astea care mișunau acolo.

Porcul s-a tăiat o singură dată în partea cealaltă, la Arad, la ceilalți bunici în curte. A fost o experiență dramatică, în schimb, satisfacția făcutului de cârnați era maximă. Mirosuri.”, a spus Adrian Despot.

Ce spune Adrian Despot despre prieteniile din copilărie

Citește și: Adrian Despot, despre cum l-a afectat relația cu tatăl în viața profesională: „Dorința de a confirma tatălui meu că merit să se uite la mine sau că merit și eu să fiu iubit de către el!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adrian Despot
Adrian Despot[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adrian Despot. „Eu mi-am început cariera înainte de a apuca să-mi doresc să încep o carieră. În sensul că eram un copil care cânta la chitară la el în cameră”

Artistul asociază Mureșul cu mâlul, nu cu o apă curgătoare, iar când vine vorba despre prieteni, acesta a mărturisit că era foarte ușor la vremea respectivă să intri în noi grupuri, deoarece toți arătau la fel și nu exista condiție socială, nu existau diferențe de haine, iar toți erau îmbrăcați din același loc. 

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

“Când zici de Mureș, de legume, nu ai cum să nu asociezi Mureșul cu mâlul. Este mai degrabă un mâl decât o apă curgătoare, o apă cristalină. Găștile de prieteni, era foarte simplu pe vremea aia să ne facem prieteni când eram mici, și pentru că nu erau foarte multe lucruri care să ne despartă pentru că nu exista condiție socială, pentru că toți arătam la fel de ponosiți, hainele se luau din același loc, nici nu știu de unde se luau hainele, de la magazinul din colț.”,

a mai spus artistul.

Adrian Despot
Adrian Despot[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Adrian Despot. „Eu mi-am început cariera înainte de a apuca să-mi doresc să încep o carieră. În sensul că eram un copil care cânta la chitară la el în cameră”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ioana Ginghină a făcut terapie la psiholog după divorțul de Alexandru Papadopol. Cu ce probleme s-a confruntat actrița

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies