Cum a arătat copilăria lui Mugur Mihăescu? „Când îngheța balta, patinam pe baltă și mă duceam la derdeluș pe baltă. Se făcea carte. Aveam grădină zoologică! Era ulița plină de copii.”

Cum a arătat copilăria lui Mugur Mihăescu? „Când îngheța balta, patinam pe baltă și mă duceam la derdeluș pe baltă. Se făcea carte. Aveam grădină zoologică! Era ulița plină de copii.”
Cum a arătat copilăria lui Mugur Mihăescu? „Când îngheța balta, patinam pe baltă și mă duceam la derdeluș pe baltă. Se făcea carte. Aveam grădină zoologică! Era ulița plină de copii.”

Actorul a făcut o comparație între satul românesc de pe vremea sa și cel din zilele noastre.

Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de la noi din țară, s-a născut în data de 2 iunie 1967, la Goicea, acolo unde a avut parte de o copilărie autentică la sat, așa cum o descrie chiar el în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”.

Mugur Mihăescu, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei

Citește și: „Nu eram în vreo familie bogată. Biblioteci întregi au băgat în mine. Câți umblă să își cumpere diploma?” Cum a cucerit-o Mugur Mihăescu pe soția lui și cum a ajuns să facă actorie

Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Părinții din ziua de astăzi nu mai știu să spună nu. Dacă nu știi să-i pui limite, ai o mare problemă. Parentingul din ziua de astăzi face multe greșeli.” Mugur Mihăescu, sfaturi pentru părinți

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Actorul își aduce aminte cu bucurie de perioada copilăriei, în care trăia autentic, la țară, făcând activități care astăzi au devenit doar o poveste pentru copiii generației noastre.

Săniușul îmi plăcea, dar îmi plăcea la mine pe dealurile mele. Patinajul pe baltă. Când îngheța balta, patinam pe baltă și mă duceam la derdeluș pe baltă. Toată viața am făcut numai off road, că nu aveam asfalt.

Bicicletele erau toate off road. Călăria era, prindeai un cal priponit, te țineai de coamă și îi dădeai drumul. Acum mulți prieteni mă cheamă să ieșim și noi cu bicicletele prin pădure. Duceți-vă că eu toată viața am făcut numai asta, toată copilăria. Când vedeam asfalt acolo era waw, ce invenție. Clasele I-IV le-am făcut la țară, unde erau părinții profesori. Se făcea carte. Am mai spus la mulți. Eu la țară, unde m-am născut, aveam grădină zoologică în satul ăla.
Aveam leu, aveam girafă, aveam leu, maimuțe. Parcul de la Goicea Mare avea grădină zoologică
.”, a povestit Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, comparație între satul românesc de astăzi și cel de pe vremea sa

Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Îndrăgitul actor este dezamăgit de modul în care se petrec lucrurile în zilele noastre la sat. Mugur Mihăescu își aduce aminte cu bucurie de ulița satului, care răsuna a voci de copii și a viață frumoasă.

 „ Așa era satul românesc pe atunci. Satul românesc, unde mergeai prin el și tot ce miroseai era viață. Simțeai viață pe nări, trăgeai viață pe nări.

Era ulița plină de copii. Plină, plină ochi. Acum, satul românesc, te duci în el și vezi oameni care stau pe bancă și cred că îl ceartă pe Dumnezeu că de ce îi mai ține pe pământ. Ăsta este satul românesc acum, e mort. Oamenii ăștia au omorât satul românesc. Eu aveam grădină zoologică, iar la Sadova aveam spital. Nu policlinică, nu dispensar, spital. Comuna avea vreo 12.000 de locuitori.
Acum cred că mai are vreo 8000. Încet-încet se duce și aia și toate se duc.
”, a mai spus actorul.    



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Tavi Clonda, discuție sinceră cu mama sa! Cum s-a simțit femeia în vizită la fiul său! „De băiatul meu sunt mândră, de nora mea sunt mândră. Mai cu un grătar, mai cu o baie în piscină.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies