Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută în oraș. „Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută în oraș. „Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”
Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută în oraș. „Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Tavi Clonda a vorbit despre perioada copilăriei și despre cum arăta locuința în care stătea cu sora și părinții lui.

Tavi Clonda, cunoscutul artist, este mereu sincer cu numeroase aspect din viața personală și profesională, astfel că recent, în cadrul emisiunii În Oglindă, a făcut o retrospectivă a copilăriei sale și a povestit despre cum arăta casa în care locuia alături de părinți. Apartamentul cu 3 camere nu era unul foarte încăpător, însă era fericit și spune că mereu a fost lăsat să fie mai liber.  “Și acum mă întreb cum reușeam să stăm patru oameni acolo.

Apartamentul era cu trei camere. Eu cu sora mea și cei doi părinți. Holul era lung, avea 7 m, țin minte și acum, jucam fotbal în casă, eram și eu mult mai mic, într-adevăr. Era frumos, a fost foarte frumos. Părinții mei m-au lăsat foarte liber, ceea ce a făcut și în cazul surorii mele, dar ea mai mult cu școala. Fetele cu școala, eram și eu cu școala, învățăm bine și am avut rezultate, dar eram mai băiat.
Și mă lăsa un pic mai liber. Mă jucam, țin minte că aveam chitara sub pat pentru că nu aveam unde să o pun. Aveam un pat din acela cel mai înalt, iar când am luat prima chitară, nu aveam unde să o pun. Aveam un dulap, biroul pe care lucram, nu aveai loc unde să te învârți, doar așa un pic în cameră și nu aveam loc unde să pun alte lucruri.”,
a povestit Tavi Clonda.

Cum l-a ajutat pe Tavi Clonda faptul că mama lui era cunoscută în oraș

Citește și: Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi: „A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție.”

Tavi Clonda și mama lui
Tavi Clonda și mama lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională? „Eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Mi s-au schimbat prioritățile.”

Mama artistul era profesoară la un liceu industrial, iar relația pe care o avea cu elevii o făcea mereu să fie iubită de cei din jur. Chiar și acum este căutată de aceștia, iar atunci când existau anumite conflicte între găști, el era protejat datorită faptului că toată lumea știa cine este mama lui. 

“Profesoară( nr. mama lui), la un liceu de industria lemnului. Dar, în afară de asta, era o dirigintă foarte apropiată, unii elevi o sună și acum. Mă întâlnesc în București cu oamenii, pe mine mă știu, dar fac imediat legătura cu doamna Clonda. Eu am fost un mic star de mic. În Brăila erau mici găști de bătăuș și când aveam o problemă și se afla numele meu, cel mai mare din gașca spunea: “De ăsta mic să nu vă luați.”
“De ce?” “E fiul doamnei Clonda.”,
a mai spus Tavi Clonda.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi: „A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies