Cum a arătat tortul de la nunta artistei Anda Adam! A reușit să surprindă pe toată lumea prezentă la eveniment

Cum a arătat tortul de la nunta artistei Anda Adam! A reușit să surprindă pe toată lumea prezentă la eveniment
Cum a arătat tortul de la nunta artistei Anda Adam! A reușit să surprindă pe toată lumea prezentă la eveniment

Momentul tortului de la nunta Andei Adam a fost cu totul spectaculos. Invitații au rămas cu gura căscată.

Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, au avut parte de evenimentul vieții lor, deoarece și-a unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar cei doi au avut petrecerea mult așteptată și planificată cu luni în urmă. Nu mai încape în discuție faptul că artista și-a dorit o nuntă ca în povești și a încercat să fie atentă până și la cele mai mici detalii. Totul ieșit cu desăvârșire, așa că de la rochii, la locație, momente artistice, despre care a vorbit încă de acum câteva luni, totul a fost notat cu atenție și respectate pentru ca momentul lor să fie

inedit și să rămână o reală amintire pentru toată lumea.

Pentru ca totul să depășească așteptările, cei doi soți au apelat și la o echipă de specialiști, iar Anda Adam  s-a bucurat de faptul că a putut să poarte două rochii de-a dreptul extravagante, una pentru zi, lungă, sub formă de prințesă, și una de seară, tip sirenă, pentru care a mărturisit înainte de eveniment că a plătit suma de 12.000

de euro. Soțul ei, de asemenea, a optat pentru un sacou alb pentru zi, iar seara a ales să poarte un smoching.

Cum a arătat tortul de la nunta artistei Anda Adam

Citește și: Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tort nuntă Anda Adam
Tort nuntă Anda Adam[Sursa foto: WOWbiz]

Citește și: Anda Adam se căsătorește! Cum va arata evenimentul cu peste 500 de invitați. „Va fi o nuntă de nebuni, mai pe stil Ibiza.”

Cel mai așteptat moment al nunții a venit, iar cu siguranță acela fost momentul în care a sosit tortul, care a fost de asemenea extravagant, pe șase etaje, împodobit cu trandafiri albi, asemenea celor întâlniți pe scena unde ei au urcat și regăsiți și în tematica sălii.

Totul a fost la superlativ, iar desertul nu doar că a încântat papilele gustative, ci a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți la petrecere, tortul fiind cu mult mai înalt decât cei doi miri.

Evenimentul a fost plin de emoții încă de pe timpul zilei. Cei doi au mers la biserică, iar rochia aleasă de mireasă a fost una spectaculoasă, care abia a încăput în mașină.

La nunta mult așteptată de artistă nu au lipsit nici camerele de filmat, iar imediat rețelele de socializare au fost umplute de secvențe de la acel grandios eveniment.

Tort nuntă Anda Adam
Tort nuntă Anda Adam[Sursa foto: Wowbiz]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Este Anda Adam o persoană geloasă? Cum vede artista prieteniile altor femei cu soțul ei. „Nu are cum să aibă prietene. Sunt foarte posesivă.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies