Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa? „Era foarte bine crescut, foarte politicos. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit.”

Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa? „Era foarte bine crescut, foarte politicos. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit.”
Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa? „Era foarte bine crescut, foarte politicos. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit.”

Mihaela Geoană a făcut dezvăluiri despre începutul relației sale cu soțul său.

Pe Mircea Geoană îl cunoaște o țară întreagă datorită carierei sale în politică. Soția sa, Mihaela Geoană este o prezență discretă în spațiul public, dar ori de câte ori vorbește, reușește să câștige inimile publicului prin căldura de care dă dovadă.

Acum, invitată în cadrul podcastului „La cină”, soția politicianului a vorbit deschis despre începutul relației sale cu Mircea Geoană.

Mihaela Geoană, despre prima întâlnire cu soțul său

Citește și: Cum a reușit Mihaela Geoană să suplinească lipsa soțul său în viața copiilor? „Le arătam valoarea muncii lui și de ce lipsește el! Nu a fost niciun fel de resentiment!”

Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa?
Mircea și Mihaela Geoană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce fel de mamă este Mihaela Geoană? Cum și-a educat soția lui Mircea Geoană copiii? „Regulile erau reguli, respectul e respect! Eu nu îi mint și ei nu mă mint, orice ar fi.”

Potrivit spuselor sale, politicianul a reușit să o cucerească pe soția sa prin politețea de care a dat dovadă, educația, dar și cu ajutorul ochilor săi albaștri.

„M -a cucerit cu felul în care se purta, că era foarte bine crescut, foarte politicos, cu ochii lui albaștri și cu ceea ce știa. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit. La prima întâlnire am urcat pe telescaun împreună. S-a nimerit să fim amândoi în același telescaun și dura 15-20 de minute până ajungeai sus. Am stat de vorbă. Am constatat că nu locuiam departe unul de altul.

Mi-a povestit că juca baschet la echipa politehnicii. Ne-am găsit cunoștințe comune, apoi seara am ieșit cu toții. El era cu un grup, eu eram cu un alt grup și am ieșit cu toții la discotecă
.”, a declarat s oția lui Mircea Geoană.

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Cum a cerut-o Mircea Geoană în căsătorie pe soția sa?

Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa?
Familia Geoană [Sursa foto: Facebook]

Mihaela Geoană a povestit despre momentul în care ea și soțul său au decis să întemeieze o familie.

Ne-am cunoscut când aveam eu 20 și el 25 și ne-am căsătorit când aveam eu 22 și el 27. Pe vremea noastră nu era cum practică tinerii din ziua de astăzi, cu nu știu ce surpriză, genunchiul jos.

Pur și simplu am vorbit despre faptul că vrem să fim împreună, că vrem să ne facem o familie. A venit de la sine, nu a fost un moment în care m-a cerut. Au venit socrii mei în vizită la părinții mei și au făcut o masă, care a fost de logodnă ca să zic așa. Erau nașii, părinții și noi .”, a mai spus Mihaela Geoană.   



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația de 25 de ani cu Mircea Badea. Cum și-au păstrat de fiecare dată echilibrul? „Pe termen lung, dacă doar unul cedează, nu merge.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Unde va fi înmormântat actorul Liviu Crăciun din „Liceeni”

Giulia Nahmany își dezvăluie rețeta de biscuiți dietetici: „În doar 10 minute sunt gata de savurat!”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies