Cum a evoluat Vulpița? De la postari virale pentru greșeli gramaticale, la fenomenul glossy

Cum a evoluat Vulpița? De la postari virale pentru greșeli gramaticale, la fenomenul glossy
Cum a evoluat Vulpița? De la postari virale pentru greșeli gramaticale, la fenomenul glossy

Veronica Stegaru, celebra Vulpița dintr-o emisiune ttv, pare să fie, în ultima perioadă, extrem de interesată de imaginea sa, sperând, probabil, că va deveni un adevărat influencer și va face bani buni din această activitate.

Veronica din Blăgești, zisă Vulpița, pare să se bucure la maximum de celebritatea de sezon pe care i-a oferit-o show-ul TV la care este invitată permanent, ea încercând, de ceva vreme, să își construiască o imagine ”glossy”.

Citeste si: Vulpița și Viorel și-au revăzut fetița după o lungă perioadă. Cum a reacționat micuța?

Citeste si: Imagini șocante. Vulpița, atacată cu pietre de propriul socru. Întâlnirea care s-a lăsat cu lacrimi amare

Citeste si: Este sfârșitul apariției la TV pentru Vulpița și Viorel Stegaru? Nimeni nu se aștepta la asta

Debutul ei în lumea online a avut loc nu cu foarte mult timp în urmă, la începuturile telenovelei difuzate obsesiv de Acces Direct. Și a fost unul care, culmea, s-a viralizat instantaneu, online-ul românesc râzând cu poftă de greșelile gramaticale grave, multe la număr, pe care le-a avut într-o singură frază.

”Lao cafea,va orez o zi in continuare”, a fost postarea care a provocat hohote de râs și a transformat-o pe Vulpița într-un exemplu de ”Așa nu” în online.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Evident, lucrurile s-au îndreptat. Nu total, e adevărat, Vulpița reușind să mai aibă câteva postrări agramate, dar suficient de mult încât să nu mai ajungă de râsulș Internetului, colegii ei de la Acces Direct având grijă să îi corecteze postările suficient de repede pentru a nu se

mai face de rușine.

Mai mult, dacă la început, postările de pe conturile ei de socializare erau mai modeste, Vulpița arătându-se așa cum e, de ceva vreme încoace, Veronica Stegaru pozează mai ceva ca o divă, aparțiiile ei fiind la fel cu cele ale altor vedete, chiar influenceri, semn că eroina telenovelei vrea să devină un model în societate și, evident, să beneficieze de ”sponsorizările” unor produse pe care să le popularizeze.

 

 

Veronica din Blăgești – Vulpița a provocat un scandal uriaș după ce și-a înșelat soțul

Veronica din Blăgești, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru și poreclită Vulpița, a venit la București alături de soțul ei care o acuză de infidelitate și cu toate acestea, se pare că femeia nu se linștește. Viorel, soțul ei, spune că Veronica a lipsit mai multe ore din camera de hotel în care erau cazați împreună.

Bărbatul a intrat la bănuieli și este ferm convins că a comis-o iar, mai ales că a suprins-o cu niște bărbați necunoscuți. De altfel, Veronica din Blăgești, alias Vulpița, a recunoscut, în repetate rânduri, senină, că și-a înșelat bărbatul. De altfel, și când a fost într-un club de manele, Vulpița Veronica s-a distrat de minune înconjurată de bărbați, dansând pe muzica de acolo.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Vulpița și-a văzut fiica după luni bune

Duminica trecută, Veronica Stegaru și soțul ei au plecat spre localitatea natală cu gândul de a le face o mare surpriză părinților din Vaslui. Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viețile lor s-a dovedit a fi cel mai mare coșmar pentru soții Stegaru. Cei doi au fost primiți cu scandal de către părinții lui Viorel.

Mama și tatăl bărbatului au reacționat extrem de agresiv în momentul în care i-au văzut pe cei doi intrând pe poartă.  Mai mult decât atât, tatăl lui Viorel, domnul Dumitru a recurs la un gest greu de imaginat. Bărbatul a început să o alerge pe Veronica și pe operatorul care îi filma, cu pietre. Tânăra din Blăgești s-a speriat extrem de tare după ce a văzut reacția socrului ei și a izbucnit în lacrimi. Cu toate astea, a existat un singur aspect care i-a readus zâmbetul pe buze Vulpiței, mai exact momentul în care și-a revăzut fiica, care a alergat imediat după ea, dornică să petreacă câteva momente alături de femeia care i-a dat viață și pe care nu a văzut-o deloc în ultimele luni.

Leo de la Strehaia o dorește pe Vulpița în show-ul lui

”O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de youtube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița, Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

”Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă. Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv", susținea Leo de la Strehaia în dorința de a o avea pe Vulpița.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies