Cum a fost copilăria lui Răzvan Fodor. Ce simte atunci când își amintește de vacanțele în familie? “M-am bucurat din plin. Aș plăti să mai trăiesc emoția aia.”

Cum a fost copilăria lui Răzvan Fodor. Ce simte atunci când își amintește de vacanțele în familie? “M-am bucurat din plin. Aș plăti să mai trăiesc emoția aia.”
Cum a fost copilăria lui Răzvan Fodor. Ce simte atunci când își amintește de vacanțele în familie? “M-am bucurat din plin. Aș plăti să mai trăiesc emoția aia.”

Vedeta a povestit despre cum a arătat copilăria lui.

Artistul a povestit în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu, despre cum a fost copilăria lui și cât de norocos a fost să trăiască într-o familie normală, cu doi părinți care se iubeau enorm. Nici din punct de vedere financiar nu îi lipsea nimic, iar familia prefera de fiecare dată să meargă în diferite vacanțe, la munte sau la mare. 

“Din fericire, am avut o copilărie frumoasă.

M-am bucurat din plin de absolut tot, m-am născut într-o familie absolut normală, cu doi părinți care se iubeau enorm și cu această șansă care a venit la pachet cu acești părinți minunați pe care îi aveam, o mătușă care a fugit legal din România în anii ‘80. Legal, adică a venit americanul și a luat-o din România. S-a măritat cu ea, pentru că nu aveai voie să pleci din țară să spui că mergi să te măriți în America.
A trebui să vină omul acela și să se facă nunta pe repede înainte, să poată să iasă din țară. Iar atunci comuniștii nu aveau nimic de spus. A luat-o cu acte, gata, a plecat. Și pentru că aceasta mătușă era plecată,  începând din ’81, ‘82, m-a susținut foarte tare. Nici nu aveam o problemă financiară, tatăl meu era inginer proiectant, mama mea făcea contabilitate. Niște salarii, nu erau mari, erau puțin mai altfel.
Nici nu conta. Dar ei erau foarte mult pe plimbări, și la munte, și la mare.”,
a povestit Răzvan Fodor.

Amintirile pe care actorul Răzvan Fodor le are cu privire la vacanțele din familie

Citește și: „Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată! O ducem până la sfârșitul vieții.” Răzvan Fodor, dezvăluiri impresionante, după 14 ani de căsnicie cu Irina Fodor

Răzvan Fodor
Răzvan Fodor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Avem câteva minute de liniște. La noi se termină foarte repede!” Răzvan Fodor a vorbit deschis despre certurile cu soția sa

Actorul și amintește și acum de acele emoții pe care le trăia cu multe zile înainte de a pleca undeva, ceea ce acum, în zilele noastre, nu se mai întâmplă acest lucru.

O privește pe fiica lui, și chiar dacă trăiește o anumită bucurie în momentul în care urmează să plece în vacanță, nu se compară cu ceea ce simțea el atunci când urma să vadă un loc nou. 

“Pentru mine, emoțiile din fiecare vară, atunci când se pleca două, trei săptămâni la mare, aș plăti să mai trăiesc emoția aia. Cu două zile înainte de plecarea aceea de dimineață, ori cu trenul, ori cu mașina, era altceva, nu mai puteam de plăcere.

Acum stai cu pașaportul pe masă, știi că a doua zi ai avion la 7 și te duci într-o vacanță. Mi se pare foarte trist ce trăim acum. Mă uit la fiica mea care are o bucurie, dar nu e bucuria pe care mi-o aduc eu aminte. Eu făceam infarct, atâta dopamină și serotonină se plimbau în mine la vârsta aceea.”, a mai povestit actorul.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Răzvan Fodor
Răzvan Fodor[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Suntem suficient de ciudați amândoi!” Radu Vâlcan a făcut o declarație neașteptată legată de Răzvan Fodor! Ce se întâmplă între cei doi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies