Tudor Chirilă a vorbit despre copilăria sa și despre prietenii avuți la acea vârstă.
Tudor Chirilă, cunoscutul și iubitul artist, cu o carieră de succes și cunoscut din trupă din care a făcut parte, dar și din numeroasele apariții TV în postura de jurat al emisiunilor de talente, și-a deschis sufletul și a vorbit și despre o anumită parte a copilăriei sale, atunci când a fost înconjurat de singurătate.
“ Copilăria fost mișto până nu am mai avut-o, că am plecat din cartier și ne-am mutat în Mihalache, unde e acum piața 1 Mai, iar acolo nu am mai reușit să leg ceva atât de strâns. Practic, copilăria mea mișto s-a cam terminat pe la 10 ani. După am cam ars-o pe singurătate până la facultate, când mi-am făcut un grup foarte tare din studenții care compuneam, din promoția 92-96.
Cum și-a legat Tudor Chirilă prieteniile în momentul în care a ajuns la facultate
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Copilăria artistului a fost sub semnul singurătății până a ajuns la facultate, acolo unde și-a găsit o echipă de tineri cu care compunea, astfel, artistul a spus și cât de importantă este gașca de prieteni cu care stai și cum poți să îți dai seama de anumite calități, în momentul în care ești în mijlocul unor oameni și ești validat pentru ceea ce faci.
“Eram mai singurel, iar în liceu nu mi-a plăcut deloc, deși am legat niște prietenii și în liceu, chiar urmează să ne întâlnim și facem o reuniune, chiar dacă nu avem vreo cifră rotundă. Nu am reușit. Poate și asta te învață ceva, Ești mai singur. Aveam prieteni doar de conjunctură, nu unele constante. Gașca te învață multe lucruri, și care e rolul tău, și la ce ești tu bun, și pentru ce ești tu apreciat, pentru faptul că simțeai că ești apreciat pentru ceva. Oamenii au nevoie să fie iubiți pentru ceva și să nu caute tot timpul să fie validați. Gașca de validează. La 10 ani am început cu clarinetul. Era varianta să spui poezii sau fanfara, care te îmbrăcat frumos, îți dădea clarinet și te duceai la muzică, asta însemna că puteai să lipsești un pic de la școală ducându-te la școala de muzică.”, a mai spus Tudor Chirilă.