Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”

Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”
Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”

Ramona Olaru a vorbit despre copilăria ei.

Ramona Olaru, cunoscuta asistentă TV, cu apariții de senzație în fiecare zi pe micile ecrane, nu a avut dintotdeauna viața frumoasă de acum și nu se sfiește să recunoască.

Cum a fost copilăria Ramonei Olaru

Citește și: „Ne spălam la lighean, în albie. Când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia?!” Ramona Olaru, destăinuiri cutremurătoare din copilărie

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu aduc pe nimeni la mine în casă. O să fiu foarte atentă cine o să-mi calce pragul.” Ramona Olaru a luat o decizie radicală cu privire la noua sa locuință! Când se va muta asistenta TV?

Ramona Olaru a povestit, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, cum a fost copilăria ei și cum a fost nevoită să muncească de mică pe câmp cu ziua. Singura sursă de mâncare din timpul iernii erau porcii crescuți în curte, iar aceasta a povestit cum într-un an a fost furat din curte porcul familiei, chiar în ziua de Ajun.  „Într-o iarnă avea el un porc pe care îl crescuse tot anul să îl avem de Crăciun, să facă tot ce are nevoie.

Și într-un an, la fel, avea el un porc, îl crescuse tot anul, cred că avea vreo 200 de kg, dar, ce să vezi, ni l-au furat în Ajun. A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm, practic, sub nicio formă. Pentru noi era o bază foarte mare, ne ajuta foarte mult. Cam așa a fost copilăria, cu foarte multă muncă.
M-am apucat să muncesc devreme, 11-12 ani, la cules, la porumb, la sapă cu ziua, ne dădeau o masă oamenii mai târziu, un pachet de țigări, dar luam țigările și le dădeam lui tata sau cui le dădeam.”,
a povestit Ramona Olaru.

Ramona Olaru, amintiri din copilăria ei alături de familie

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

Ramona Olaru a mai povestit, în cadrul unui unui alt interviu, despre cum nu a avut televizor până la vârsta de 14 ani și făcea baie la lighean.

„Ne spălam la lighean, în albie. Încălzeam apă pe foc, pe sobă, în oală, apoi puneam să ne spălăm acolo. Eu, când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia, serios. Aveam vreo 14-15, când am ajuns la liceu prima dată. N-am avut televizor până la 14 ani. Și când am avut prima dată, atunci când am avut și antenna.”, a mai declarat Ramona Olaru.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Anul viitor o să fiu mămică.” Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies