Cum a fost plecarea Ramonei Gabor în Dubai? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! „Nu este ușor pentru toată lumea.”

Cum a fost plecarea Ramonei Gabor în Dubai? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! „Nu este ușor pentru toată lumea.”
Cum a fost plecarea Ramonei Gabor în Dubai? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! „Nu este ușor pentru toată lumea.”

Ramona Gabor a vorbit despre cum s-a adaptat în Dubai când a ales să se mute din țară, dar și care a fost reacția mamei sale la vederea întregului oraș.

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a luat decizia ca în anul 2011 să părăsească România și s-a mutat definitiv în Dubai. La acel moment, un bun prieten al său a convins-o să facă acest pas, tocmai pentru că cererea pentru manechine era una foarte mare, iar Ramona Gabor avea toate calitățile necesare pentru a face furori. Inițial a spus că va sta în noul oraș doar trei săptămâni, însă cu timpul, acesta a convins-o să rămână definitiv.

Invitată în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, aceasta a vorbit despre cum a fost să se adapteze în noul oraș și a mărturisit că nu este ușor în Dubai, deoarece cultura este diferită și regulile sunt altele. A mărturisit că nu-i place să încalce regulile și este mereu ascultătoare și supusă, iar corectitudinea a ajutat-o să se adapteze mai ușor. Mama acesteia a vizitat-o la un an după ce s-a mutat în Dubai. 
„Nu este ușor în Dubai. Cultura este diferită, foarte diferită. Sunt alte reguli. Nu este ușor pentru toată lumea. Pentru cineva ca mine, ascultător și supus, să zic așa, regulilor, nu-mi place să încalc regulile, sunt mereu corectă. Îmi place să fiu corectă și a fost destul de ușor să mă adaptez. Știu că după un an de zile am invitat-o pe mama la mine și i-a plăcut foarte mult în Dubai.”,
a povestit Ramona Gabor.

Care a fost reacția mamei sale când a văzut unde locuiește fiica ei

Citește și: Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni!” Cum este viața Ramonei Gabor, de când s-a mutat în Dubai. Vedeta are o afacere de succes

Ramona Gabor a vorbit și despre entuziasmul citit în ochii mamei sale când a văzut orașul în care locuiește fiica sa și casa, astfel că i-a spus de nenumărate ori că poate să moară fericită deoarece își vede fiica cea mică realizată și împlinită.

A certat-o spunându-i să nu mai vorbească despre moarte, iar inevitabilul a venit chiar trei luni mai târziu, când mama ei s-a stins din viață.  „Plângea de fericire când a văzut în ce oraș frumos trăiesc și unde locuiesc. Mi-a și zis de nenumărate ori când a venit, acum pot să mor fericită că fata mea cea mică e realizată și că e atât de bine. Și chiar am certat-o, pentru că a repetat de câteva ori.
I-am zis: „nu mai vorbi așa, trebuie să fii pozitivă, cum să vorbești despre moarte?” Din păcate, uite, 3 luni a târziu chiar asta s-a întâmplat, a murit. Nu știu cum se mai spune câteodată. Ei simt că se întâmplă, dar a fost interesant să zic așa.”
, a mai povestit Ramona Gabor.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies