Cum a fost răsfățată Andreea Tonciu de Valentine’s Day? Bruneta a sărbătorit într-un mod inedit

andreea tonciu familie
Andreea Tonciu, alături de soțul și de fiica sa

Andreea Tonciu a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților alături de soțul și de fetița ei.

Andreea Tonciu are o familie extrem de frumoasă și savurează fiecare moment alături de fetița și de soțul ei. Bruneta a ales, de Valentine’s Day, să petreacă nu doar alături de bărbatul pe care îl iubește, fetița sa fiind și ea prezentă la cina părinților ei.

Soțul Andreei i-a pregătit acesteia o surpriză și a invitat-o la o cină romantică într-un restaurant din Capitală cu specific japonez.

Bucătarul a făcut spectacol, iar bruneta a surprins totul în imagini. Acesta a desenat o inimă supradimensionată din orez pentru cei doi îndrăgostiți.

Citeste si: Andreea Tonciu, de urgență la medic! Ce s-a întâmplat cu fetița vedetei de la "Bravo, ai stil! Celebrities?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

andreea tonciu
Andreea Tonciu[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu, criticată după fotografiile topless

Andreea Tonciu a fost aspru criticată de internauți după ce  a postat un selfie topless, acoperindu-și sânii doar cu o mână. Postarea a stârnit un adevărat război în comentarii pe pagina brunetei, unii având cuvinte de laudă pentru felul în care arată aceasta, alții criticând ipostaza mult prea îndrăzneață.

„Parcă ziceai că ești mamă! Ești frumoasă, dar ai cam exagerat”, i-a spus un fan Andreei Tonciu.

“Rebek, hai nu mă înnebuni! Ți se pare…”, a reacționat Andreea Tonciu pe contul său oficial de Instagram.

Citeste si: Theo Rose spune adevărul despre colegele de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! "Nu trebuia să câștige..."

andreea tonciu

Afirmațiile ironice ale fostei asistente TV nu i-au împiedicat pe unii dintre internauți să își spună părerea sinceră despre gestul ei.  “Chiar interesează pe cineva… foarte urât ce faci”, “Să îți fie rușine, că ești mamă! Ești în disperare după like-uri sau…?”, “Ești bombă, d-aia Dumnezeu ne-a dat dreptul la liberul arbitru, pentru a fii în stare să gândim ce e mai bine pentru noi, dacă El nu gândește în locul nostru, voi de ce nu vă vedeți de treaba voastră!? Are ce să arate, arătați si voi dacă aveți!!!”, “Te admir, ești superbpă

Dar așa poze pe Facebook nu mi se par ok pentru statutul tău de soție și mamă”  și  “Fața are o culoare, corpul, una diferită”  sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de pe social media a divei.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies