Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"

Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente?
Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"

Fosta iubită a lui Cornel Galeş, distrusă de durere! O apropiată a povestit prin ce trece femeia!

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeş, chiar în pragul Sărbătorilor, a întristat foarte mulţi români. Bărbatul era simpatizat de sute de mii fani ai Ilenei Ciuculete, iar viaţa lui a fost atent urmărită de publicul de pe plaiurile mioritice.

Chiar dacă a suferit enorm după îndrăgita artistă, se ştia că bărbatul şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de şefa lui, Viviana, o femeie extrem de discretă, care a vorbit doar de câteva ori despre legătura cu Galeş.

S-a aflat însă, în urmă cu câteva zile, că protagoniştii noştri erau despărţiţi de ceva timp, dar erau prieteni buni şi se sunau destul de des.

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fosta iubită a lui Cornel Galeş, distrusă de durere! "Plânge, nu se mai poate concentra"

Ei bine, în ciuda faptului că nu mai era iubita regretatului impresar, Viviana avea sentimente puternice pentru acesta, iar el, la rândul lui, ţinea foarte mult la femeia de afaceri. Apropiaţii lui susţin chiar că Galeş a fost pe marginea depresiei după despărţire.

Surse din anturajul Vivianei povestesc că femeia este devastată de durere de câteva zile. Plânge încontinuu, are faţa umflată şi refuză să vorbească la timpul trecut despre omul pe care l-a iubit.

" Viviana era extrem de ataşată de Cornel, chiar dacă nu mai erau împreună. Aveau o relaţie civilizată şi mai vorbeau la telefon. De când a aflat că a murit Cornel, Vivi e distrusă. Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai machiază...Tot ce-şi doreşte acum este ca fostul ei iubit să aibă parte de o înmormântare decentă şi să se odihnească în pace", a declarat o apropiată a Vivianei.

Reacţia şocantă a Vivianei când a aflat că fostul ei iubit a decedat

Citeste si: De ce nu o striga NICIODATA Cornel Gales pe Ileana Ciuculete pe nume!

Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc.

Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania ”, a spus Viviana când a fost contactată de jurnalişti.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies