Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”

Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”
Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”

Carmen Tănase a vorbit despre iubirea pentru animale și obiceiul pe care îl are de fiecare dată când merge pe stradă.

Carmen Tănase, cunoscuta și îndrăgita actriță, este deja renumită pentru iubirea pe care o poartă necuvântătoarelor, iar aceasta nu ezita mereu să-și prezinte pe rețelele de socializare prietenii blănoși cu care își petrece timpul. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, aceasta a vorbit despre momentul în care a început iubirea pentru câini și pisici și a recunoscut că de când s-a născut, avea un cățel de talie mică ce o păzea mereu în pătuț.

Și-a amintit și de un episod în care hingherii treceau pe drum cu căruțele și luău câinii, iar ei, copiii fiind, mergeau și le dădeau drumul.  „Eu am crescut, eram bebeluș în pătuț, și aveam pe gât un pechinez care păzea și stătea pe gâtul meu. Un bebeluș eram eu. Și el era un bebeluș, dar un altfel de bebeluș. Eu așa m-am născut. Pe vremea aia nu prea erau așa abandonate, dar îmi aduc aminte un episod.
Pe vremea mea, treceau hingherii cu căruțe. Era omul cu căruța cu cai și în spate avea niște cuști. Iar la cușcă aceea era un fier, și noi, copiii, din mers, scoteam zăvorul și câinii fugeau. În București nu știu dacă mai sunt atâția, încep să fie din nou, în orice caz, eu știu sigur că am văzut cu ochii mei, de la oraș și probabil vin la țară, îi lasă pe câmp.
Aleargă disperați și la un moment dat ajung prin sate.”,
a povestit Carmen Tănase.

Ce face Carmen Tănase de fiecare dată când merge pe stradă

Citește și: Carmen Tănase, despre asemănările dintre soțul și tatăl său: „Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța.”

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Actrița recunoaște că această iubire de animale este dusă la extremă și își dă seama că uneori este exagerat, însă nu se poate abține.

Are și un obicei, astfel că de fiecare dată găsești în portbagajul ei mâncare pentru animale și se oprește mereu pe stradă pentru a le da.  „De când m-am născut, așa m-am născut, defectă. E defecțiune când zici ca mine, deja e defecțiune, e mult, exagerat. Eu îmi dau seama, recunosc chestia asta, dar nu mă pot abține. Nu de cele mai multe ori, de fiecare dată.
(Nr. Are mâncare pentru animale în portbagaj). Cum sunt mulți, mă opresc tot timpul.”,
a mai spus Carmen Tănase.

Citește și: A făcut furori! Ce a putut să pună posesorul acestei mașini pe plăcuța de înmatriculare: „ADIO...”- kanald.ro

Citește și: El este bărbatul care are 100 de copii. Are doar 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume- stirilekanald.ro

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Carmen Tănase, despre asemănările dintre soțul și tatăl său: „Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța!”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Decizia devastatoare luată de instanţă în cazul crimei din DOLJ. Ce se va întâmpla cu verişorul Raisei, fetiţa de doi ani ucisă în Dolj

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Ce se dă de pomană de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, pe 29 august 2024

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies