Cum a petrecut Mario Fresh Paștele Catolic cu iubita și viitorii socrii „Ne-am simțit bine!”

Cum a petrecut Mario Fresh Paștele Catolic cu iubita și viitorii socrii „Ne-am simțit bine!”
Cum a petrecut Mario Fresh Paștele Catolic cu iubita și viitorii socrii „Ne-am simțit bine!”

Mario Fresh a petrecut Paștele Catolic cu iubita și viitorii socrii.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cei doi tineri fiind împreună de 8 ani.

Cum a petrecut Mario Fresh de Paștele Catolic alături de Alexia Eram

Citește și: Andreea Esca a vorbit despre decizia de a își schimba religia. „Nu țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, au petrecut Paștele Catolic împreună, la familia Alexiei, iar artistul a povestit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cum a arătat această sărbătoare pentru ei și care a fost atmosfera. 

„S-a mâncat de Paște, a fost foarte drăguț, ne-am relaxat, am fost pe dealuri, ne-am simțit bine, am stat în familie, am jucat table. Jucăm pe niște sume modice de bani pentru a avea pe ce să ne luptăm. Am pierdut și la ouă, tot. Eu am un ou, de fapt, acasă pe care îl folosesc, dar m-au prins ai mei.”, a povestit Mario Fresh.

De ce nu a petrecut Mario Fresh sărbătorile de iarnă alături de Alexia

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut sărbătorile pascale împreună, iar tânăra va mai petrece încă o dată Paștele alături de iubitul ei, atunci când va fi sărbătorit Paștele Ortodox. Urmăritorii celor doi au fost foarte atenți cu privire la cum au sărbătorit cei doi și sărbătorile de iarnă și nu au ezitat să își pună semne de întrebare, deoarece aceștia nu s-au afișat împreună și au petrecut în locații diferite, gândindu-se chiar la o despărțire.

 În cadrul unui alt interviu, de acum ceva timp, Mario Fresh a explicat motivul pentru care nu a fost alături de Alexia de Crăciun și a spulberat orice idee că nu ar mai fi împreună. Cei doi, însă, au petrecut împreună Noul An, în locația unde artistul a avut un concert. „Extraordinar de liniștit (n.r. cum a petrecut Crăciunul), cu familia la Iași. De Revelion voi avea concert la Codlea.
Nu am mers cu Alexia la New York că nu am apucat să-mi iau viza de America, nu e tocmai ușor să iei o viză atât de repede și ne-am gândit pe ultimul moment”
, a mărturisit Mario Fresh.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un om minunat.” Alexia Eram, în doliu! Fiica Andreei Esca a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies