Cum a pierdut mama lui Dinu Maxer doi copii în fața justiției, în vremea comunismului. „Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț.”

Cum a pierdut mama lui Dinu Maxer doi copii în fața justiției, în vremea comunismului. „Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț.”
Cum a pierdut mama lui Dinu Maxer doi copii în fața justiției, în vremea comunismului. „Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț.”

Dinu Maxer a povestit despre cu mama lui și-a pierdut copiii în fața justiției, în vremea comunismului.

Dinu Maxer, îndrăgitul artist, nu a avut o copilărie frumoasă, deoarece a fost împărțit între iubirea părinților și divorțul acestora.

Cum și-a pierdut mama lui Dinu Maxer copiii în fața justiției

Citește și: „Mama nu a existat pentru mine câțiva ani. Am negat dragostea maternă.” Dinu Maxer, despre relația cu mama lui, după divorțul părinților săi

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dinu Maxer a povestit, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre cum mama lui și-a pierdut copiii în fața justiției și cum el alesese deja să rămână cu tatăl lui.

O întrebare pe care a avut-o, însă, întotdeauna, a fost cea legată de fratele său, care a murit înainte să împlinească 18 ani și se întreabă dacă ar fi fost schimbat ceva pentru el alegerea de a rămâne cu mama.

„Eu nu știu, decât din auzite, dar tatăl meu, când a fost peste hotare, a fost informator. Spion e mult spus. Un exemplu din care îmi dădea el mie, contabiliza câte avioane rusești aterizează, câte avioane americane survolează zona și așa mai departe.

A fost în Republica Arabă, Marea Roșie, în Peninsula Arabică. Când a venit în București, simțind că pierde copiii, procesul, a apelat la pilele pe care evident le avea în securitate ca să ne câștige. Eu alesesem cu tata deja. Singura întrebare a fost dacă Getty rămânând cu noi, asta e porecla pe care i-am dat-o, numele lui e Emil Eugen, dacă el rămânând cu noi, ar fi trăit dacă ar fi rămas cu mama.
 El a stat cu bunica. În momentul divorțului cred că a cântărit mult treaba asta.”,
a povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer, între divorțul părinților

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Dinu Maxer a mai povestit despre faptul că mama lui era cea care avea un vulcan de reproșuri în urma divorțului, iar procesul de a-și reaccepta mama a fost unul lung. 

„Pot să spun ceea ce am simțit eu, în permanență mama era un vulcan de reproșuri. Mama, într-adevăr, nu a existat pentru mine câțiva ani. Am negat dragostea maternă, iar după aceea mi-a fost foarte greu, când am recâștigat omul.

Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț, iar frustrările ei, eu le simțeam mai ales când vorbeam cu ea. În momentul în care mama a redevenit un alt om, eu i-am spus și actualului ei soț că a schimbat-o și că îi mulțumesc foarte mult. Ne-am înțeles bine. Și tatăl meu l-a apreciat pe acel om cât a trăit. N-a avut niciodată un cuvânt împotriva lui. Discuțiile astea le-am purtat recent.
A fost o luptă în mine să îmi reaccept mama, să dezgrop sentimentele pe care le îngropasem undeva adânc, în așa fel încât să nu îmi jignesc tatăl. Aici era problema, tatăl meu fiind destul de sentimental în zona asta. Când plecam la mama sau cu mama, îl deranja, îl simțeam. Mi-am dat seama că exagerează și nu am mai acceptat.”,
a mai povestit Dinu Maxer.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Acel război al lor se răsfrângea asupra mea! A venit de vreo două ori și eu am fugit de ea.” Dinu Maxer, între mamă și tată, până la divorțul părinților

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies