Cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni: „Amândoi ne doream”

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel are trei copii

Omul de afaceri are nouă copii și de multe ori a spus că și-ar dori o familie și mai numeroasă. Ce a spus Cristi Borcea când a aflat că va avea gemeni.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene. Frumoasa vedetă a dezvăluit mai multe lucruri din căsnicia cu Cristian Borcea.

Valentina Pelinel și-a amintit de cum a reacţionat Cristi Borcea atunci când a aflat că va avea din nou gemeni. Omul de afaceri mai are doi copii gemeni din relația cu Mihaela Borcea, iar după ce a venit Milan pe lume în 2016, Cristian Borcea a spus că și-ar mai dori copii.

În anul 2018, cei doi au aflat că vor deveni părinți din nou, de data aceasta că vor avea fetițe.

Citeste si: „Evident că nu la fel de des” Ce se întâmplă în căsnicia Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea? A spus chiar ea, după aproape 4 ani de mariaj

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.

M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cristi Borcea si Valentina Pelinel
Cristi Borcea si Valentina Pelinel au trei copii[Sursa foto: Instagram]


Fetițele au venit pe lume pe 1 martie 2019, în timp ce Cristian Borcea se afla în spatele gratiilor.

Citeste si: VIDEO- Valentina Pelinel despre viața cu tratamente de înfrumusețare

Cristian Borcea are 9 copii

Cristian Borcea a fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cristi Borcea
Cristi Borcea are 9 copii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce i-a cerut Cristi Borcea Valentinei Pelinel, după ce a ajuns la închisoare. Vedeta a fost nevoită să facă o alegere importantă: "Eu sunt extrem de calculată"

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. În plus, Cristian Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.
În anul 2018, Cristian Borcea și Valentina Pelinel au făcut o nuntă fastuoasă la Budapesta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Valentina Pelinel a stârnit un val de reacţii după ce a apărut public nemachiată: “Fără machiaj eşti ceea ce eşti cu adevărat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies