Cum a reacționat Giani Kiriță în fața primei sale realizări din viața de sportiv și cât de greu i-a fost să nu primească susținere? „E foarte rău, fotbalist fiind sau sportiv, să nu ai tată.”

Cum a reacționat Giani Kiriță în fața primei sale realizări din viața de sportiv și cât de greu i-a fost să nu primească susținere? „E foarte rău, fotbalist fiind sau sportiv, să nu ai tată.”
Cum a reacționat Giani Kiriță în fața primei sale realizări din viața de sportiv și cât de greu i-a fost să nu primească susținere? „E foarte rău, fotbalist fiind sau sportiv, să nu ai tată.”

Giani Kiriță a vorbit despre realizările sale din lumea sportului și cum a fost în momentul în care nu a avut parte de susținerea tatălui.

Giani Kiriță, fostul jucător de fotbal, este cunoscut pentru activitatea sa din lumea sportului și pentru dedicarea cu care a vrut să-și urmeze visul. Invitat în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, acesta a fost întrebat dacă există o diferență între lumea televiziunii și cea a sportului, iar fostul fotbalist a vorbit despre prima lui reușită și cum a încercat de atunci să ajungă și mai sus prin realizările sale.

De foarte multe ori i-a încurajat pe tinerii să se bucure de un moment notabil din viața lor, dar să nu depășească anumite limite și să își dorească de fiecare dată mai mult.  „Fotbalul înseamnă disciplină, educație, dietă, somn, cantonamente. Noi am fost profesioniști, îți dau cuvântul meu de onoare. Am băut primul pahar de whisky după ce am luat evenimentul cu Dinamo, asta însemnând la 21 sau 22 de ani.
Până atunci eu nu am pus alcool în gură. Când am văzut că am luat eventul, am prins tupeu. Când am văzut cubul acela de gheață, am zis să-i dau drumul la treabă. Dar cam atât. La noi a fost educație, disciplină. Am dat drumul la treabă să vreau să ajung mai sus. O spun și celor tineri, când faci ceva cu adevărat notabil, încerci să mai faci și anumite lucruri, dar să nu le depășești.
Eu am vrut să ajung mult mai sus de atât.”
, a spus Giani Kiriță.

Cum a reușit Giani Kiriță să își urmeze visul de unul singur

Citește și: Giani Kiriță, adevărul despre tatăl său! Fotbalistul a fost părăsit de acesta când avea 3 ani: „Jucam fotbal și îl vedeam în spatele porții! Nu a venit niciodată să vorbească cu mine.”

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Este o traumă pe care o am și acum!” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui

Crescut de mama lui și de bunică, fără tată, fostul fotbalist a povestit și cât de greu a fost începutul pentru el, deoarece nu avea cine să-l susțină pe acest drum.

A bătut singur la ușile cluburilor de fotbal pentru a da o probă și nu și-a pierdut speranța în momentul în care a primit primul refuz.  „Pe mine m-a crescut mama mea și mamaia mea, Dumnezeu să o ierte. Pe mine și pe sora mea. Gândește-te că e foarte rău ca și copil, fotbalist fiind sau sportiv, să nu ai tată să te ducă, pentru că ai de dat niște probe de joc.
Eu m-am dus singur cu geanta. „Bună ziua, vreau să dau și o probă de joc.” „Măi, copiile, nu putem.” Mă duceam în altă parte. „Bună ziua, vreau să dau și eu o probă de joc.”
, a mai spus fostul fotbalist.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni- stirilekanald.ro

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Nu există! Puteai să te impui” Giani Kiriță l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu! Ce interdicție a primit sportivul în timpul relației cu Ramona Olaru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Meteorologii Accuweather anunță un risc mare de inundații în Oltenia, Muntenia, Carpații Meridionali și Orientali: Cum va fi prognoza meteo în țară duminică, 29 septembrie 2024

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies