Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase

Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase
Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase

Liviu Dragnea a devenit cunoscut în politică și a atras atenția presei și în ceea ce privește viața sa personală. Chiar dacă a încercat să fie discret, el nu a reușit întotdeauna să se ferească de reflectoare. După un divorț mediatizat, Dragnea a avut o relație cu Irina Tănase, care a stârnit și mai multe controverse. Cei doi au fost împreună o perioadă lungă, iar Irina l-a așteptat chiar și atunci când el a fost în închisoare, însă ulterior au decis să se despartă.

În timpul apariției sale în emisiunea „În oglindă", Liviu Dragnea a discutat despre două subiecte importante: relația cu Irina Tănase și motivul real al divorțului său de fosta soție.

Citește și: „Sunt cel mai fericit om din lume”. Vali Vijelie răspunde acuzațiilor legate de scandalul cu amanta

A divorțat Liviu Dragnea de fosta soție din cauza Irinei Tănase?

Liviu Dragnea a preferat întotdeauna să-și păstreze viața privată în afara lumii publice, inclusiv atunci când a divorțat după o căsnicie de aproape 30 de ani.

Cu toate acestea, a intrat din nou în atenția presei când a anunțat că are o relație cu o femeie mult mai tânără decât el, Irina Tănase. Mulți oameni au speculat că aceasta a fost cauza divorțului său, dar Liviu Dragnea a decis să clarifice situația.

Într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, el a dezvăluit că a fost fosta soție care a decis să pună capăt căsătoriei și că motivele nu aveau nicio legătură cu Irina Tănase.

„Liviu Dragnea: Pur și simplu nu am mai rezistat la această tensiune (n. red el și fosta soție). Nu e făcută dintr-un aluat dur, atunci au fost niște ani urâți, eram hăituit, urmărit, cercetat, telefoane ascultate, și ale mele și ale copiilor.

Greu de imaginat. Și nici nu am chef să explic. A cedat, pur și simplu. Și i-am respectat decizia.

Mihai Ghiță: Ați stat 28 de ani împreună, când ați luat decizia de a intra în politica mare probabil că ați luat o decizie pentru dumneavoastră, nu a luat-o și ea (n. red fosta soție).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Liviu Dragnea: Politica mare... Când mi s-a propus să merg prefect, în decembrie 1996 și am zis că da, ea a plâns foarte mult. Și a zis că pasul ăsta, într-un final, nu o să ne facă bine. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.(...) Nu pot să am regrete și nu vreau a discut despre... E o femeie pe care am respectat-o și o respect, fosta mea soție, mama copiilor mei.

Mihai Ghiță: Ați divorțat din cauza ei( n.red a Irinei Tănase)?

Liviu Dragnea: Nu. Nu am divorțat eu, soția a cerut. Și repet, i-am respectat decizia.

Mihai Ghiță: Dar de ce spun oamenii despre lucrul ăsta?

Liviu Dragnea: De ce spun oamenii despre așa zise aventuri cu Oana Leonte? Mi-aduc aminte astă vară că apăruseră niște articole că am fost cu Oana Leonte plecat din țară.

Într-o zi au zis că în Republica Dominicană, într-o zi în Brazilia. Fraților, eu nu am nici pașaport. Nu puteam să merg cu omul ăla undeva. Deci nu am avut legătură cu fata asta și nici nu am, dar se tot continuă. De ce au apărut articole despre mine și Anamaria Ioniță? Pentru audiență, pentru vizualizări sau pentru a-mi crea o imagine de om neserios. Eu nu cred în coincidențe.
Pe mine nu mă afectează. Pe ele sigur că le afectează, două fete tinere care sunt târâte în această minciună. Sper să înceteze. Campania de manipulare și asmuțire împotriva mea a populației din România a fost de o intensitate uriașă, de un profesionalism de admirat și foarte scumpă.", a declarat Liviu Dragnea, în platoul emisiunii "În oglindă".

Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase
Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adevăratul motiv pentru care fosta soție nu a fost la nunta fiului lor

În timpul emisiunii „În oglindă", Liviu Dragnea a oferit și explicații cu privire la absența fostei sale soții de la nunta fiului lor. S-a speculat că Bombonica Prodana a refuzat să participe la eveniment pentru a evita o întâlnire cu Irina Tănase, însă Dragnea a dezvăluit că lucrurile stăteau altfel. Potrivit fostului politician, cele două femei se cunoșteau și chiar au petrecut împreună în mai multe ocazii, inclusiv în timpul sărbătorilor.

„Mihai Ghiță: Aveți doi copii, s-a scris că la nunta fiului soția nu a putut să vină din cauza relației pe care dumneavoastră o aveați (n. red cu Irina Tănase).

Liviu Dragnea: Nu, nici vorbă. Pur și simplu, nu a putut să vină pentru că nu s-a simțit bine. Atunci a trecut printr-o perioadă nebună, nu s-a simțit bine. Cu Irina am fost de multe ori la Alexandria, am făcut Paștele împreună, am făcut aniversări împreună acolo, cu copiii și fosta soție.", a explicat Liviu Dragnea, în emisiunea amintită.

Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase
Cum a reacționat Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat despre relația pe care o are cu Irina Tănase[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Cum arată artista Bonnie Tyler la 70 de ani. În anii '80 cucerea inimile cu piesa „Total Eclipse of the Heart"



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Daniela Crudu a dezvăluit ce nume îi va pune fetiței sale. Vedeta este în culmea fericirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies