Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil

Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil
Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil

Emily Burghelea și Andrei sunt considerați ca fiind una dintre familiile cele mai iubite în lumea mondenă și sunt recunoscuți pentru transparența lor. Ei împărtășesc cu fanii lor atât aspectele pozitive, cât și cele mai puțin plăcute ale vieții lor online, fără ezitare.

De ceva vreme, mulți îi întreabă pe cei doi dacă vor să aibă încă un copil, deoarece au devenit părinți pentru a doua oară.

Citește și: ”Mă simt atât de neîndreptățită.” Cum a fost țepuită Emily Burghelea cu cazarea în vacanță? Vedeta a avut un șoc, atunci când a intrat în camera de hotel

Emily Burghelea, avertizată de soacra sa

Cei doi se joacă cu ideea și discută despre acest subiect mai în glumă, mai în serios, ceea ce a dus la declarații despre o posibilă a treia sarcină. Recent, Emily a publicat o fotografie în care își arată burtica, întrebându-se dacă oamenii o văd ca o mamă a trei copii. Mama lui Andrei a reacționat la această postare, spunând că Emily deja are dificultăți în a crește doi copii, dat fiind că diferența de vârstă dintre ei nu este foarte mare.

„M-ați vedea mamă de trei?”, a scris, amuzată, Emily în mediul online.

Însă, înainte ca Emily să primească un răspuns de la urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, mama lui Andrei a intervenit. După ce a văzut fotografia postată de Emily, aceasta a sunat-o pe imediat pe blondină, avertizând-o că ceea ce vorbește este posibil să devină realitate, deoarece Universul acționează astfel încât să îți îndeplinească dorințele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil

„M-a sunat acum mama soacră să-mi spună: „Gura păcătosului adevăr grăiește”, a fost mesajul publicat de fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”.

De fapt, chiar Emily însăși nu a putut să decidă cu certitudine dacă își dorește sau nu să aibă mai mulți copii în trecut. Emily afirmă că a învățat să accepte că ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla oricum și lasă totul în mâinile lui Dumnezeu. Ea își trăiește viața în prezent și se bucură de fiecare moment.

„Cum vrea Dumnezeu.

Crede-mă că pe Damian am vrut să îl facem și nu ne-a ieșit. Am rămas însărcinată când deja renunțasem la idee și ne-am trezit cu darul de la Dumnezeu instalat și implementat la o vârstă destul de înaintată, ca să zicem așa. Am aflat când eram deja în câteva luni, așa că nu mai pot eu să plănuiesc absolut nimic pentru că o să se întâmple când vrea Dumnezeu”, a
declarat Emily Burghelea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Așa depresie postnatală?” Ce se întâmplă cu Emily Burghelea. Partenerul său de viață, Andrei, a clarificat totul

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Copilul meu mic nu știu unde e, nu-l găsesc.” Gabriela Cristea și-a pierdut fiica cea mică. Ce a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies