Cum a reușit Adela Popescu să gestioneze succesul mediatic din perioada în care serialul TV în care jucase era cel mai cunoscut. „Înțelegi că este răsplata a ceea ce faci"

Cum a reușit Adela Popescu să gestioneze succesul mediatic din perioada în care serialul TV în care jucase era cel mai cunoscut. „Înțelegi că este răsplata a ceea ce faci
Cum a reușit Adela Popescu să gestioneze succesul mediatic din perioada în care serialul TV în care jucase era cel mai cunoscut. „Înțelegi că este răsplata a ceea ce faci"

Adela Popescu a vorbit despre succesul mediatic avut în cariera sa de actriță.

Adela Popescu, cunoscuta prezentatoare TV și actriță, are o carieră de succes și se poate numi împlinită prin tot ce a realizat până acum, atât la masa emisiunilor, cât și în seriale de televiziune. A muncit de fiecare dată Aproape fără oprire pentru a avea succesul de azi și este mândră de fiecare dată atunci când își amintește de parcursul profesional.

Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică din timpul în care serialul avea mare succes

Citește și: Este Adela Popescu o persoană certăreață? Care sunt, de obicei, motivele pentru care se ciondănește cu soțul ei, Radu Vâlcan. „Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el.”

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Invitată în cadrul podcastului Rețete simple cu Adi Hădean, Adela Popescu a fost întrebată cum a reușit să gestioneze succesul mediatic din timpul celui mai cunoscut și iubit serial TV în care a jucat, iar  aceasta spune că gestionarea situației a fost una normală, deoarece totul s-a întâmplat ca o răsplată a tuturor celor făcute de ei. A povestit cum filmau de dimineață până noaptea târziu, în fiecare zi, cu excepția zilei de duminică, iar mașina care îi lua și îi lăsa acasă nu făcea altceva decât să aibă același traseu în fiecare zi.

Au rămas uimiți în momentul în care au început să pornească cu caravana serialului prin țară și au văzut unde se situează serialul.  „Aș spune că am gestionat bine (nr. presiunea mediatică), în sensul că munceam atât de mult. Eu cred că nu gestionezi bine în momentul în care ți se întâmplă ușor. Când ți se întâmplă greu, nu ai cum să nu, pentru că tu înțelegi că este răsplata a ceea ce faci într-un fel.
Chiar dacă a fost un succes aparent peste noapte, noi munceam  de dimineață până noaptea în fiecare zi a vieții noastre, mai puțin duminică. Nu aveai timp nici să vezi feedback-ul, noi de aceea am fost șocați când am plecat în caravană prin țară. Eram „cum?”. Noi nu știam.  Venea mașina dimineața la scara blocului, ne lua, întorceam noaptea, ne lăsa în fața blocului, urcam acasă și ne culcam. Atât eram doar noi între noi, nu era nimeni să-ți ceară autografe că nu avea când.”,
a povestit Adela Popescu.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies