După despărțirea de Simon Koneck Adele a decis să face o schimbare majoră de look. Solista a ținut o dietă minune, iar acum arată de nerecunoscut.
După divorțul de Simon Koneck din 2019, Adele a ținut un regim alimentar care a ajutat-o alături de o rutină de sport, să dea jos șase kilograme în timp record.
Citeste si: Cum scapi de burtă în mai puțin de o lună
Deși greutatea pe care Adele o avea a fost un subiect controversat tot timpul, aceasta nu a dat curs răutăților niciodată, însă a decis să țină o dietă pe care acum și-o doresc toate vedetele. Acest regim este bazat pe consumul de alimente variate în cantități mici, combinat cu Pilates.
Tot ce trebuie să știi despre dieta lui Adele
Pentru micul dejun, aceasta consuma alimente precum iaurt cu diverse arome combinat cu alune de pădure, fulgi din hrișcă, nuci, merișoare, sirop de curmale, clătite din hrișcă și foarte mult ovăz.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
La prânz, dieta este bazată pe consumul de carne albă, cum ar fi pieptul de pui la grătar. De asemenea, nutruționistul ei recomandă mâncarea de hrișcă și linte, friptura cu sos de vin și garniturile de ceapă roșie, andive sau salate.
În cazul cinei, aceasta trebuie să fie ușoară și slabă caloric. Câteva dintre felurile de mâncare consumate de Adele pe parcursul dietei sunt: salata cu piept de curcan la grătar sau cuptor, salata de țelină cu aline de pădure, mere și iaurt, sendviș cu somon (neapărat cu pâine de secară sau graham, nu mai mult de 100g), pastă de hrișcă și multe legume. Fructele nu sunt recomandate seara pentru că sunt bogate în zaharuri, adică fructoză.
La capitolul gustări, dulciurile acceptate sunt ciocolata neagră, batonul proteic/ cel de susan, salatele de fructe confiate/uscate alături de o banană precum și salatele de crudități cum ar fi cea de țelină și mere, peste care se stoarce jumătate de lămâie.
Ingredientele cu ajutorul cărora Adele a reușit să slăbească atât de mult
Pe lângă preparatele recomandate anterior, este foarte important să regăsim în dieta noastră foarte multe legume (țelină, rucola, ceapă roșie și cicoare), produsele din soia, tofu, fructe (fructe de pădure, căpșuni, citrice, mere, smochine) consumate în cantități moderate. Tot în cantități reduse sunt recomandate și alunele, nucilem ciocolata neagră, în locul unei gustări, iar mâncarea poate fi condimentată, pentru un gust mai bun și mai intens cu turmeric, pătrunjel, ardei iute, capere, sos de soia (cu puțină sare) și ulei de măsline. În privința băuturilor, nu trebuie să ne refuzăm plăcerea de a consuma un pahar de vin roșu, ba chiar este recomandat la câteva zile. O ceașcă de cafea neîndulcită, cu o lingură de lapte de soia este recomandată după micul dejun pentru asigurarea digestiei, iar ceaiul verde se bea pe stomacul gol, în fiecare dimineață, pentru energizarea organismului și reglarea tractului digestiv.