Cum a reusit insa frumoasa bruneta sa scape de 14 kilograme in doar 3 luni? Vedeta a dezvaluit pe blogul personal dieta pe care a urmat-o.
Pranz:
-supa de legume. Simpla. Storci o jumatate de lamaie în bol. Poti încerca si supa de taitei sau galuste care este minunata. Tot cu lamaie.
Gustari:
-migdale/caju/pomelo/mere verzi
Cina:
-somon la abur/gratar/cuptor cu salata verde si broccoli. Tot ce este verde, legume sau fructe, consuma linistita.
Daca foamea persista si dupa aceasta cina, desi sunt slabe sanse, bea apa cu agrise, facuta în casa. Apa umple stomacul si îl pacaleste’. Tu ti-ai consumat mesele pe o întreaga zi, asa ca ti-as recomanda sa nu apelezi la „Iau niste napolitane ca am mancat sanatos si nu se depun”. Exclus. Seara se depune orice. Daca vrei sa gusti dulce, fa-o dimineata pe stomacul gol si pana în 14:00", a scris Adelina Pestritu pe blogul ei.