Cum a reusit Andra sa slabeasca dupa cele doua sarcini!

Cum a reusit Andra sa slabeasca dupa cele doua sarcini!
Cum a reusit Andra sa slabeasca dupa cele doua sarcini!

Andra, care a trecut prin două sarcini, a explicat cum a reuşit ea să slăbească după naştere.

A dat jos 15 kilograme în numai câteva luni după cea de-a doua naştere.

“Cea mai bună dietă este, pur şi simplu, normalitatea… Eu am mai spus şi susţin în continuare că nu cred în regimurile drastice sau concepute după un plan riguros. Nu mă reprezintă şi nici nu mi se par sănătoase. Sunt atentă la ceea ce mănânc. După o sarcină, cred că lucrurile se cam refac de la sine”, spunea artista.

“Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Spre deosebire de alte femei, care ţin regimuri draconice după ce nasc, la mine n-a fost nevoie. În plus, eu fac şi foarte multă mişcare, nu neapărat la sală, dar dansez foarte mult, merg pe jos…”, mai explica Andra.

Sursa: Libertatea.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabi Cristea, la cumparaturi pentru fetita ei! A intrat pe ultima suta de metri cu sarcina si face ultimele pregatiri! S-a topit cand a vazut rochite si pantofiori pentru micuta ei!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies