Cum a reusit Antonia sa slabeasca dupa nastere! Ce a obligat-o Alex Velea sa faca fara sa comenteze deloc

Cum a reusit Antonia sa slabeasca dupa nastere! Ce a obligat-o Alex Velea sa faca fara sa comenteze deloc
Cum a reusit Antonia sa slabeasca dupa nastere! Ce a obligat-o Alex Velea sa faca fara sa comenteze deloc

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, dar chiar si ea a fost nevoita sa faca anumite sacrificii pentru a arata perfect!

In ciuda faptului ca a nascut de trei ori, iar la ultima sarcina a luat in plus in jur de 20 de kilograme, acum, cantareata se prezinta “tipla”, fara pic de celulita sau vreun gram  in plus!
Secretul slabirii Antoniei are legatura cu Alex Velea, iubitul ei, cel care a indrumat-o, in toata aceasta perioada, in privinta sportului si, in special, al alimentelor pe care sa le consume!

“Eu sunt in general o tipa gurmanda, insa Alex a stat tot timpul langa mine si mi-a spus ce trebuie sa fac pentru a avea un corp perfect! Poate va surprinde, dar el este si antrenorul meu la sala, imi arata ce exercitii sa fac pentru tonifiere, abdomen si picioare. In plus, nu ma lasa sa mananc porcarii si stiti la ce ma refer, la fast-food sau dulciuri in exces”, a dezvalui Antonia!
 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Antonia a facut show pe muzica populara si manele! A cantat o piesa cunoscuta a lui Adrian Minune la "Test de vedeta" cu Sergiu Negotiu-Piloff!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies