Cum a reușit Gabriela Cristea să își strice vacanța și ce a pățit vedeta TV? „Cred că și acum mai am lacrimi la cât am plâns. Mă arde. Mai mult mi-am rupt din mândrie.”

Cum a reușit Gabriela Cristea să își strice vacanța și ce a pățit vedeta TV? „Cred că și acum mai am lacrimi la cât am plâns. Mă arde. Mai mult mi-am rupt din mândrie.”
Cum a reușit Gabriela Cristea să își strice vacanța și ce a pățit vedeta TV? „Cred că și acum mai am lacrimi la cât am plâns. Mă arde. Mai mult mi-am rupt din mândrie.”

Gabriela Cristea a postat un filmuleț pe rețelele de socializare prin care a îngrijorat urmăritorii. Ce a pățit vedeta.

Gabriela Cristea a plecat și ea într-o scurtă și binemeritată vacanță, însă ghinionul se pare că s-a ținut de ea, iar vedeta TV a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care și-a îngrijorat urmăritorii. Când credea că nimic nu se poate întâmpla, o căzătură pe scări i-a adus o entorsă foarte urâtă și o tăietură în genunchi, iar lacrimile nu mai conteneau să se oprească, din spusele ei, din cauza durerii. 

„Și când credeam că nimic nu poate să perturbe vacanța noastră, am reușit. Am tras o căzătură de nu vreți să știți. Am tras o căzătură care a fost și penibilă, dar m-a și durut. Cred că și acum mai am lacrimi la cât am plâns, pentru că m-a durut foarte, foarte rău. Am căzut pe gleznă care mi s-a întors instantaneu. Nu mai pun la socoteală penibilul situației pentru că toate privirile s-au ațintit pe mine.
Și ce credeți, trei sferturi de aici din resort sunt români. Am căzut în genunchi, iar acolo unde vedeți tăietura cea mare, am luat o treaptă și m-am tăiat foarte rău, iar asta este glezna care urmează să se refacă.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Care este starea de sănătate a Gabrielei Cristea acum

Citește și: Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie. Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a explicat cât de important este timpul petrecut alături de soț. Ce planuri au cei doi pentru vacanța de vară?„Celula familiei a fost creată doar de noi doi.”

Oamenii din jur care au asistat la incident s-au arătat foarte empatici cu prezentatoarea TV, iar cele două fiice ale sale au stat pe lângă ea și i-au oferit tot ce avea nevoie.

În momentul de față, vedeta încearcă să controleze situația, însă dacă durerilor vor persista, va trebui să meargă la spital.  „Mi-am pus niște gheață. Tăietura mă arde efectiv ăsta e sentimentul pe care îl am. Iar aici, sperăm să se refacă. Se mai întâmplă și situații de genul acesta, noroc că marea e superbă. Tavi e cu fetele în mare, s-au dus să vadă valurile. Una peste alta, oamenii au fost foarte empatici și au sărit să-mi aducă un scaun, că m-am trezit că eram așezată la un moment dat și mă tot întrebau dacă am nevoie de ceva, dacă
vreau ceva. Una peste alta, mă doare glezna rău de tot și mă doare și orgoliul ca să zic așa. Dar lasă că mă fac eu mare și îmi trece, cum s-ar spune. Oricum nu e de joacă, dacă nu mă simt bine sau mi se umflă glezna, va trebui să merg la medic. Noroc că ne-am făcut asigurări, am crezut că nu avem nevoie și uite chiar e posibil să avem nevoie.
Eu sper să fie mai bine. Mă dor și mâinile, am sânge că nu m-am curățat. Dar fetele mele au fost cele mai empatice și ar fi făcut orice. Mi-au adus un pahar cu apă, mi-au adus șervețele. Iris mă mângâia, Victoria mă pupa, săracele, mai mult mă încurcau, dar importantă era empatia. Așadar am reușit și în vacanța asta, mi-am rupt un picior, dar mai mult mi-am rupt din mândrie.”,
a mai spus vedeta TV.

Citește și: Localitatea din România în care au fost descoperite sute de tone de aur! A creat sute de locuri de muncă- kanald.ro

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea accidentare
Gabriela Cristea accidentare[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea a explicat cât de important este timpul petrecut alături de soț. Ce planuri au cei doi pentru vacanța de vară?„Celula familiei a fost creată doar de noi doi.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Ultimul drum al lui Alain Delon! Actrița Nicole Calfan, dezvăluiri de la funeraliile marelui actor: „O ceremonie cu eleganța unei înmormântări siciliene.”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume

Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume


Cookies