VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”
VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Medicul Monica Pop a vorbit despre dieta cu apă.

Cunoscutul doctor oftalmolog, Monica Pop, a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a vorbit despre modalitatea prin care a reușit să scape de kilogramele în plus.

Citește și: Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, deschide noul sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Prima cumpănă pe care Monica Pop a avut-o la vârsta de doar 8 ani. Sperietura pe care a tras-o la vârsta fragedă și care a reușit să o marcheze. “Eram doar eu și bunica în momentul acela.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Monica Pop, dietă drastică pentru a slăbi

Monica Pop a apelat la o dietă extrem de drastică, pe care a ținut-o 9 zile, pe parcursul cărora nu a mâncat nimic. Doctorul oftalmolog a vorbit și despre dieta cu apă, pe care nu o recomandă, spunând despre ea că nu este o alternativă sănătoasă.

9 zile nu am mâncat nimic.

În aceste 9 zile m-am dezumflat foarte tare. Am slăbit câteva kilograme. Într-un magazin erau 2 doamne și una a zis: „Uite-o pe aia de la ochi!” și cealaltă: „Nu e ea, că aia e mai grasă.” Mi-a plăcut foarte mult că au zis așa. În aceeași zi m-am dus la spital fără mașină și aveam ochelari de soare. Doamna de la poartă a zis că nu am voie să intru acolo, nu m-a recunoscut.
Foarte bine m-am simțit cu treaba asta. Nici vorbă de dietă cu apă, dar într-adevăr, nimic nu am mâncat timp de 9 zile. După aceea, n-am mai putut să țin pentru că după 9 zile mi-a fost rău.

Am făcut o observație. Mâncăm prea mult. Eram la masă și m-a sunat o prietenă. Vorbind cu ea, când m-am întors, mi-am dat seama că nu îmi mai era foame, după puțină mâncare.

Nu mi-am dat seama atunci. A doua zi s-a întâmplat la fel. Am plecat de acolo, am mâncat puțin și când m-am întors nu îmi mai era foame. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult. Am slăbit 37 de kilograme și mi s-a schimbat viața foarte mult.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Am făcut o prostie. La o onomastică, după 5 ani am mâncat o bucățică de plăcintă cu brânză dulce și stafide și s-a terminat, nu am mai putut să mă țin de dieta aceea fără dulce.

După 9 zile am mâncat, dar lucruri care să nu îngrașe. Brânză cu smântână, iaurt cu semințe. Nu am mâncat lucruri care îngrașă. Dieta cu apă mi se pare foarte periculoasă, pentru că e o încărcare hidrică cardiacă.

Nu e voie. Asta cu beți mai mult de 2 litri de apă pe zi nu e bună. Pentru un cardiac nu e ok. El trebuie să se hidrateze, dar nu așa. În niciun caz dietă cu apă. Sunt lucruri nemedicale.”, a spus Monica Pop.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Pe ce salariu s-a angajat Simona Gherghe în televiziune: „A fost unul infim”. Prezentatoarea locuia în chirie și nu era ajutată de nimeni

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies