Cum a reusit Nicoleta Luciu sa slabeasca 13 kilograme de Paste! Uite ce a mancat. Trebuie sa incerci si tu

Cum a reusit Nicoleta Luciu sa slabeasca 13 kilograme de Paste! Uite ce a mancat. Trebuie sa incerci si tu
Cum a reusit Nicoleta Luciu sa slabeasca 13 kilograme de Paste! Uite ce a mancat. Trebuie sa incerci si tu

Nicoleta Luciu este adepta frumuseţii, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni.

Vedeta a reuşit recent să scape de kilogramele în plus printr-un regim pe care l-a ţinut chiar şi la masa de Paşte, iar bruneta ne-a spus ce trebuie să consumăm dacă vrem să îi călcăm pe urme.

"13 kilograme am slăbit. De toate (n.r.: a mâncat), dar cam 80%-90% din farfurie a fost verdeaţă. Am umplut un castron de verdeaţă, ceapă verde şi usturoiul verde, la modă acum şi am făcut un castron de verzituri, după care am mâncat aşa, ori cu carne ori cu piure(...)

Fibre, foarte multe fibre, 80-90%. Am renunţat la cafea, la sucuri acidulate, la un energizant de care nu am putut să mă las decât foarte greu şi apă multă. Şi cereale multe. Cereale înmuiate cu apă şi apoi le amesteci cu salată. Ţine loc de pâine. Am mâncat de câte ori mi-a fost foame. O zi pe săptămână trebuie să ţii Post Negru, bei doar apă", a declarat Nicoleta Luciu la "Star Matinal", conform SpyNews.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nicoleta Luciu, prima aparitie dupa ce s-a retras din showbiz! Cum arata dupa ce a avut chipul distrus de acnee severa! – Video

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies