Cum a reușit Niculina Stoican să treacă peste momentele grele din viață și ce anume a ajutat-o să se vindece. “A fost, este și va rămâne salvarea mea sufletească, spirituală, fizică.”

Cum a reușit Niculina Stoican să treacă peste momentele grele din viață și ce anume a ajutat-o să se vindece. “A fost, este și va rămâne salvarea mea sufletească, spirituală, fizică.”
Cum a reușit Niculina Stoican să treacă peste momentele grele din viață și ce anume a ajutat-o să se vindece. “A fost, este și va rămâne salvarea mea sufletească, spirituală, fizică.”

Niculina Stoican a vorbit despre cum a reușit să treacă peste momentele grele din viață.

Niculina Stoican, îndrăgita interpretează muzică populară, a recunoscut că a trecut și prin momente grele în viață, de unde credea că nu va putea să realizez nimic așa cum își dorea. Artista a povestit, în cadrul podcastului Cu ai mei, realizat de Iuliana Tudor, că  în ciuda neplăcerilor din viața ei, aceasta nu s-a gândit niciodată să renunțe la muzică, iar în momentele în care i-a fost greu și durerea sufletească era una foarte mare, își dădea seama că în clipa în care urca pe scenă totul se schimba și ceva o vindeca din toate punctele de vedere.

Pentru ea, muzică a fost cea care a salvat-o sufletește, spiritual și fizic de la toate suferințele care au existat. 

“Niciodată nu am spus că nu mai vreau să cânt. Cântecul a fost refugiul meu. Am trecut prin multe momente grele în viața mea pe care le-am gestionat cum am putut, întotdeauna cu demnitate. Dar când am urcat pe scenă, cu mine s-a produs o vrajă.

Dacă jos eram jos sufletește și spuneam că nu o să reușesc, nu mai am nicio soluție, în momentul în care urcam pe scenă și începeam să cânt, cu mine se întâmpla ceva, chiar eu mă emoționez și îmi dau seama. Nu mai simțeam durere, nu mai simțeam tristețe, nu mai simțeam neîmplinire. Cântam și nu se mai întâmpla nimic, deși poate simțeam că o să meargă glasul, că o să uit textul, că nimic nu o să mai fie cum trebuie.
Totul pe scenă era impecabil. Pentru mine cântecul a fost, este și va rămâne salvarea mea sufletească, spirituală, fizică, eu m-am vindecat.”,
a povestit Niculina Stoican.

Ce învățuri a luat Niculina Stoican de la bunica Eugenia

Citește și: Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Artista a povestit și despre echilibrul cu care au fost crescute și regulile pe care toți membrii familiei le aveau.

Au avut parte și de o doză de asprime, chiar dacă aveau de toate, dar au fost învățate și cu grijile, nu cu răsfățul, fiecare activitate fiind făcută cu dragoste. Își aduce aminte cum le trezea în fiecare dimineață odată cu răsăritul soarelui, iar fiecare dintre ele aveau ceva de făcut. 

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

„Echilibru, prin regulile scrise și simple pe care ni le-a spus de fiecare dată. Model, ea în sine, după felul în care a trăit și și-a gestionat viața, dar a fost și o doză de asprime cu noi. Am avut de toate, dar noi am crescut cu grijă, nu cu răsfăț. Cu dragoste. Este o diferență. Ne trezea dimineața, îmi aduc aminte, când răsărea soarele, să mergem. Spunea că nu mai mărit, că o să fiu de râsul lumii.

„Nu mă interesează, nu mă mai mărit, nu merg niciunde.” Dar existau aceste reguli. Era clar, fiecare aveam ceva de făcut.”, a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies