Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit? „Am spus Tatăl nostru în grădină, să nu intru acum, să intru când ia Dem Rădulescu clasă!"

Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit? „Am spus Tatăl nostru în grădină, să nu intru acum, să intru când ia Dem Rădulescu clasă!
Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit? „Am spus Tatăl nostru în grădină, să nu intru acum, să intru când ia Dem Rădulescu clasă!"

Vasile Muraru și-a văzut visul împlinit, însă a muncit mult până la această reușită.

Vasile Muraru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de comedie, de la noi din țară. Acesta și-a văzut visul împlinit, însă a muncit foarte mult până să ajungă unde este astăzi, în special că și-a dorit foarte mult să facă și să învețe teatru, în clasa lui Dem Rădulescu.

Cât de greu ia fost lui Vasile Muraru să intre la teatru

Citește și: Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

dem radulescu
Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cornel Palade, despre lipsurile din viața de actor: „Aveam un lucru care mă încălzea în mod extraordinar. Legitimația mea de serviciu! Nu aveam ce mânca.”

În urmă cu un an, marele actor Vasile Muraru a fost invitat în cadrul podcast-ului VREAU SĂ ȘTIU cu Cătălin Oprișan, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa personală, dar și profesională. Bineînțeles că drumul său până la succes a fost unul presărat cu provocări, iar una dintre acestea a fost și perioada în care și-a dorit să intre la teatru, lucru deloc ușor de făcut.

" Când am dat, erau 36 pe loc. În 77’, la clasa lui Dem Rădulescu, îl vedeam că se ridica în timpul examenului, îl vedeam așa printre... se ridica frumos, el ce făcea? Se ridica și se ducea pe la ei, pe la mese, ceilalți care erau în comisie: „Treceți-l că ăsta îl iau eu, îl iau la clasă la mine, îl iau la clasă."(...) M-am dus, m-am rugat la Dumnezeu, am spus Tatăl nostru în grădină, să nu intru acum, să intru când ia Dem Rădulescu clasă, că-l iubeam tare.

Și Dumnezeu... Băiatule, gata, hai!(...) La clasă, era duritatea de pe lume, disciplină în primul rand, aici ești la teatru, când ai ieșit de la teatru, ești om normal, în rest când ești, îți vezi de personajul tău, de ce ai de făcut și erau ore de la unu la opt, în fiecare zi.
”, a declarat Vasile Muraru, în podcast-ul menționat anterior.

vasile muraru teatru
Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rapperul Sean „Diddy” Combs, dat în judecată de 120 de persoane: "Sunt răniți, speriați și marcați". Dezvăluirile tulburătoare din anchetă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies