Cum a scapat Jojo de celulita! Iata cat de simplu este

Cum a scapat Jojo de celulita! Iata cat de simplu este
Cum a scapat Jojo de celulita! Iata cat de simplu este

Jojo se pregateste intens pentru zilele de plaja. Vedeta a gasit remediul perfect pentru a scapa de celulita si le-a impartasit tuturor micile secrete.

"Astept cu nerăbdare zilele de vară departe de casă, pe o plajă, în costumul de baie preferat. Ştiu că daca voi pleca in vacanta, costumul de baie va fi nelipsit din bagajul meu, aşa că am început să îmi îngrijesc mai mult pielea în aceasta perioada. În primul rând, consum mult ceai verde. Consumarea a 2, 3 căni de ceai verde chiar are efectele vizibile! Nu uita că eliminarea toxinelor este primul pas pentru o piele frumoasă.

Am renuntat la băuturile dulci, acidulate şi le-am inlocuit cu freshuri de portocale si muuulta limonada, bautura mea preferată în zilele toride de vară. În plus, am renunţat la dulciuri şi încerc să îmi potolesc pofta doar cu 2, 3 cubuleţe de ciocolata neagra.

În zilele în care am mai mult timp pentru mine, îmi prepar un amestec din zat de cafea şi ulei de masline, apoi îl masez pe zonele cu probleme timp de 15 minute.
Pielea rămâne atât de netedă, încât regret, de fiecare dată, că nu mă bucur de un astfel de răsfăţ mai des! Deşi necesita timp şi răbdare, eu sunt de părere ca merita! Încerc sa merg cat mai mult pe jos, iar mai nou, mi-am propus sa ies la plimbare cu Achim in fiecare seara"
, a scris Jojo pe blogul personal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies