Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Cabral și ce anume își mai doresc să facă în prezent. „El deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză.”

Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Cabral și ce anume își mai doresc să facă în prezent. „El deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză.”
Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Cabral și ce anume își mai doresc să facă în prezent. „El deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză.”

Andreea Ibacka a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral.

Andreea Ibacka și Cabral formează o familie frumoasă, însă între cei doi există o diferență de 8 ani.

Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă de 8 ani dintre ea și Cabral

Citește și: Cum a fost copilăria Andreei Ibacka. Ce își amintește vedeta din perioada adolescenței. „Ai mei aveau 40 de ani când eu am intrat la facultate.”

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nu aveam încotro decât să merg cu tocuri prin casă, să ajung și eu. Nici la ibric nu ajungeam.” Andreea Ibacka, povestiri amuzante de la începutul relației cu Cabral

Andreea și Cabral formează o familie frumoasă împreună din care au rezultat și doi copii, însă diferența de vârstă de opt ani dintre cei doi și-au spus cuvântul la un moment dat.

Aceasta a povestit,  cum a fost la începutul relației, dar și când s-a simțit ea pregătită pentru a devenit mamă. În acest moment, Cabral simte că are nevoie de o pauză de la carieră pentru a se dedica mai mult lui, însă Andreea simte că  poate face mai mult din punct de vedere profesional. „La noi e și o diferență de vârstă de 8 ani. Nu sunt nici mulți, dar nici puțini.
Cumva am simțit lucrurile ușor decalat. Concret. El era pregătit pentru copii împreună, dar a avut răbdarea și maturitatea de a aștepta să fie momentul potrivit pentru amândoi. Apoi, inevitabil și în carieră s-au consumat sau sunt în desfășurare diferit prin prisma vârstei și el deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză, îl înțeleg, să aibă mai mult timp pentru el. Eu simt că m-am dedicat mai mult familiei în ultimii ani, că am avut sarcinile, concediile de maternitate și tocmai că este momentul să accelerez puțin în zona profesională, e perioada în care ascultăm și
căutăm un compromis pentru fiecare dintre noi. Și să nu îl forțăm pe partener să aleagă ca noi.”,
a povestit Andreea Ibacka.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce regrete are Andreea Ibacka în prezent

Cabral și Andreea
Cabral și Andreea[Sursa foto: Facebook]

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Ibacka a mai vorbit și despre lucrurile pe care și-ar dori să le mai facă de acum înainte și conștientizările pe care le-a avut.  „Nu pot să le spun regrete, dar cumva, fiind foarte tânăr, poate nu conștientizezi cât de repede trece timpul, poate mă bucuram altfel, mai conectată de anumite momente la care mă gândesc acum.

Eu sunt foarte atașată de familia mea și de aceea niciodată n-aș putea să mă mut din țară, că eu nu pot să plec fără mama, tata, bunica, cățel, purcel și așa ma departe. Încerc acum să mă țin de o treabă care nu prea îmi iese, să îmi vizitez bunicii, pentru că ei sunt aici, în București, la 5 minute, mi-aș dori să petrec cât mai mult timp alături de ei și să petreacă copiii mei cât mai mult alături de ei.
Aș vrea să mă bucur cât mai mult de treaba asta, cu putință.”,
a mai povestit Andreea Ibacka.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.” Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă în privința educației fiicei lor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies