Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în numai 14 zile

Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în numai 14 zile
Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în numai 14 zile

Impresara a dezvăluit ce a făcut în fiecare zi.

Anamaria Prodan este una din cele mai apreciate figuri mondene de pe plaiurile mioritice. Celebra impresară a cucerit pe toată lumea prin carisma ei și, deși totul părea roz în viața ei, vedeta s-a confruntat cu probleme care macină pe orice femeie: kilogramele în plus.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a luat măsuri imediat și a reușit să slăbească 15 kilograme în numai 14 zile.

Anamaria Prodan dezvăluie rețeta succesului în materie de slăbit

Hotărâtă și determinată așa cum o știm, Anamaria s-a pus pe fapte mari și a reușit un adevărat record personal. A dat jos 15 kilograme în două săptămâni printr-o metodă la îndemâna oricui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Dieta veche de 2000 de ani, explicată de medicul Mihaela Bilic: „Nu vă fie frică...”

Citeste si: Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme! Cum a reușit această performanță: „Pot să spun că am exclus...”

Citeste si: Dieta de slăbire rapidă a Dr. Oz. În două săptămâni ajungi la greutatea dorită

Dieta pe care a adoptat-o nu doar că topește grăsimea, dar este benefică și pentru sănătatea tenului, conform propriilor declarații.

„Eu dacă îmi propun ceva nu-mi stă nimic în cale! E o dietă prin care toți sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos.

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale sau sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, iar în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot.

Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam în frigider”, a mărturisit Anamaria Prodan într-o emisiune tv.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme! Cum a reușit această performanță: „Pot să spun că am exclus...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies