Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei. „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei.  „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”
Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei. „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”

Andreea Marin a vorbit despre cum a reușit să slăbească 20 de kilograme.

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute femei din țară, se arată mereu fericită și împlinită cu tot ce i se întâmplă în jur și încearcă să își construiască viața în echilibru și armonie.

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme

Citește și: „Eu pot să gătesc aproape orice dacă îmi dați ingrediente. Inventez rețeta.” Fiica Andreei Marin, un adevărat maestru în bucătărie! Care este preparatul preferat al Violetei Bănică?

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Cu copilul meu nu sunt prieten. Nu ne tragem de șireturi oricând, oricum.” Andreea Marin, despre egalitatea dintre părinți și copii! Cum își educă vedeta fiica?

Tot despre echilibru a vorbit Andreea Marin și în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, acolo unde a dezvăluit metoda prin care a slăbit 20 de kilograme, fără să renunțe la anumite alimente.

Aceasta a mai adăugat cât de important este echilibrul în tot ce face în viață, chiar dacă există anumite momente când vrea să construiască mai mult.  „Asta e ideea, nu să faci heirupuri, cum toți am făcut. Eu cel puțin, sigur am trecut prin stres, haos în viața mea profesională și atunci, asta se exprima și prin haos în alimentație, lipsa mișcării și așa mai departe. Luni de zile cu somn puțin, fără ordine în viață.
E adevărat că iubeam ceea ce făceam, îmi doream să fac ceva important și cu toate astea, nici măcar în acele momente din viață, nu trebuie să uiți de echilibru. Ai o perioadă în care vrei să construiești ceva și asta necesită mai mult efort și timp, totuși sunt niște piloni de care trebuie să te sprijini.”,
a povestit Andreea Marin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Marin a slăbit fără să aibă vreo restricție alimentară

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin a mai povestit despre faptul că s-a oprit din procesul de slăbire în urmă cu 3 luni, iar de atunci are grijă la felul în care își echilibrează viața și alimentația. Nu are restricții la niciun aliment și știe atunci când trebuie să facă anumite excepții sau să evite unele alimente. 

„M-am oprit acum 3 luni din procesul de slăbire și în menținere, normalitate. Asta ar și trebui să învățăm acum, viața în normalitate. Atenție, eu nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva. E vorba de echilibru. Dacă merg la ziua unei prietene, gust o prăjiturică, dar este acea excepție. Nu în fiecare zi. În fiecare zi mănânc corect.”, a mai spus Andreea Marin.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Eu pot să gătesc aproape orice dacă îmi dați ingrediente. Inventez rețeta!” Fiica Andreei Marin, un adevărat maestru în bucătărie! Care este preparatul preferat al Violetei Bănică?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies