Cum alegem ceasul de mână. Ghidul complet pentru a alege un ceas care să se potrivească stilului și nevoilor tale!

cum alegem ceasul de mana
Cum alegem ceasul de mână

Accesoriile sunt foarte importante dacă îți dorești să arăți stylish. Acestea completează de minune diverse ținute și te pot scoate în evidență. Bijuteriile reprezintă o emblemă a eleganței, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fiecare doamnă are nevoie de un ceas, datorită utilității pe care o are, dar și a rafinamentului pe care îl aduce acest acest accesoriu.

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să îți alegi ceasul potrivit pentru tine, ce variante ai la dispoziție, dar și sfaturi utile în acest domeniu, oferite de Ana Cornea, consultant de imagine.

Stilul personal

Citește și: Top 10 parfumuri pentru adolescente. Cele mai iubite parfumuri pentru tinere!

ceasuri de mana femei
Ceasul potrivit pentru femei[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta

La fel ca și la articolele vestimentare, ceasul trebuie ales în funcție de stilul personal, pentru a putea fi introdus cu ușurință în garderobă. Din fericire, există pe piață o mulțime de modele, de la cele elegante, până la cele casual sau chiar sport. Unul dintre ceasurile pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă este cel metalic, deoarece acesta poate fi asortat cu ușurință oricărei ținute din timpul zilei.

Cu toate acestea, pentru evenimente speciale sau la ținute ceva mai elegante, există ceasuri-bijuterie, care au dimensiuni mai mici, au diverse pietre prețioase și au un design mai aparte.

„În general, ceasul-bijuterie este recomandat ținutelor de seară, în detrimentul altor modele, tocmai pentru că este un ceas foarte elegant și putem să îl asortăm cu diferite rochii sau stiluri vestimentare mai elegante.”, a declarat Ana Cornea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Avantajul anumitor modele de ceasuri este acela ca nu ies din modă cu ușurință. Un ceas cu curea de piele este indispensabil în colecția ta de ceasuri! Nu doar că îți va oferi un look rafinat și elegant, dar cu siguranță nu te vei plictisi ușor de el.

Un astfel de ceas poate avea curea detașabilă, astfel încât să asortezi cureaua în funcție de ținută. Mai mult, în acest mod vei simți că ai o mulțime de astfel de accesorii. Fie că alegi o rochie casual, o pereche de blugi și un tricou sau chiar un costum, ceasul de piele se va potrivi de minune întregii ținute.

„Ceasul clasic are o baretă de piele și se încadrează în categoria ,,old-money”. Este prima opțiune de ceas atunci când vorbim de o ținută elegantă în garderoba noastră.

Este versatil pentru că se potrivește în multe ținute. Putem alege un costum bărbătesc, un pantalon din in, un pantalon din stofă cu dungă, putem alege o rochie mai elegantă, de birou.”, a povestit consultantul în imagine.

Dimensiunea cadranului

ceasuri de mana
Ceasuri de mână[Sursa foto: Freepik]

Este esențial să ținem cont de proporțiile corpului nostru, fie că vorbim de haine sau de ceas. Dimensiunea cadranului ar trebui aleasă în funcție de dimensiunea mâinii noastre.

„Este important să urmărim 3 pași: stilul, textura, dar și dimensiunea ceasului. Ceasul de zi, chiar ușor sport este cel mai popular fiindcă este versatil și ușor de purtat. Niciodată nu o să avem vreo temere că nu se potrivește cu ținuta noastră, pentru că este unul relaxat. În funcție de dimensiunea mâinii noastre, putem să alegem un cadran mai mare, care să ne pună în valoare mâna sau unul mult mai micuț, dacă avem mână mai fragilă.”,

a explicat specialistul în domeniu.

Funcționalități

alegerea ceasului
Alegerea ceasului[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ultimii ani au apărut tot mai multe ceasuri inteligente. Tehnologia a devenit o parte vitală în viața fiecăruia. Dacă ai un stil de viață activ și ești întotdeauna conectată la device-urile tale, un smartwatch poate fi alegerea perfectă pentru tine. La majoritatea le poți schimba cureaua, pentru a îl adapta în funcție de ținuta pe care o alegi. Orice ceas vine cu diverse funcționalități, ce pot influența și aspectul său final. De aceea, alege ce este potrivit stilului tău!

 

 

 

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies