Cum alegem corect crema de fata cu protectie solara? Vezi pentru fiecare tip de ten

Cum alegem corect crema de fata cu protectie solara? Vezi pentru fiecare tip de ten
Cum alegem corect crema de fata cu protectie solara? Vezi pentru fiecare tip de ten

Crema cu factorul solar potrivit tenului tau va tine ultravioletele departe, prin urmare, si ridurile! Iata ce crema trebuie sa alegi, in functie de tipul de ten.

Crema cu protectie solara pentru tenul uscat
Tenul uscat tinde sa fie sensibil si mult mai vulnerabil in fata ultravioletelor! iti recomandam sa alegi o crema hidratanta, cu factor de protectie 30, bogata in ceramide. Acestea din urma sunt ingrediente active care creeaza o bariera protectoare la suprafata pielii, mentinand hidratarea epidermei, dar contribuind si la refacerea celulara.

Crema cu protectie solara pentru tenul gras, acneic

Pentru tenul predispus la acnee, ai nevoie de o crema cu protectie solara cu SPF 30.

Este bine sa te uiti dupa o crema cu protectie solara pe care este mentionat "oil free", intrucat are o actiune matifianta si nu-ti va face fata sa luceasca. De asemeena, este bine sa optezi pentru o crema care are in compozitie dimeticon, o substanta care absoarbe sebumul de pe suprafata pielii.

Crema cu protectie solara pentru tenul sensibil
in acest caz este recomandata o crema cu protectie SPF 50.
Desi pare un factor de protectie ridicat, acestea sunt usoare, hidratante si fara efect gras. Foloseste-le pentru a combate imbatranira prematura, petele pigmentare si uscare excesiva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa: tvhappy.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies