Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten

Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten
Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten

Atunci când vine vorba de creme, există nenumărate sortimente. Însă știați cum le putem alege pentru a fi potrivite pentru tipul nostru de ten?

 Aflați din rândurile următoare, care sunt nevoile tenului nostru, dar și care sunt temele pe care ar trebui să le utilizeze adolescentele, dar și femeile care au vârsta peste 25 de ani. În plus, descoperiți și când putem utiliza o cremă care conține acid hialuronic, care este momentul potrivit pentru cea antirid, dar și care este motivul pentru care toate aceste reguli sunt valabile și în cazul bărbaților. 

 

Identifică nevoile pielii tale  

 În funcție de nevoile fiecărei persoane în parte, cremele utilizate pot varia de la persoană la persoană. Cu toate aceste, pentru a începe totuși o curățare așa cum se cuvine a tenului, trebuie să ne asigurăm că nu lipsește tonifierea, serumurile de față, dar nici cremele, indiferent că este vorba despre cele de ochi sau de ten. 

Începem întotdeauna cu o curățare temeinică a tenului care este urmata de tonifiere, pentru o mai bună absorbție, după care urmează să aplicăm serumurile de față si serurile care targhetează anumite nevoi. Urmează cremă, crema de ochi și cea de ten sunt separate, iar mai departe continuăm, dacă vrem noi, cu machiajul pe timp de zi. (...) 

mai întâi de toate este nevoie să avem o cremă de zi și una de noapte.

Contează destul de mult ce ne dorim și care sunt de fapt nevoile tenului nostru pentru că nu există o rețetă la fel pentru toată lumea. Fiecare are anumite particularități și știe ce anume vrea să trateze sau să prevină. „, a explicat specialistul. 

cea mai buna crema pentru ten uscat si sensibil
Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]
  

 

 Care sunt cremele pe care ar trebui sa le utilizeze adolescentele 

 În ciuda faptului că adolescentele nu obișnuiesc să utilizeze machiaj merg acestea ar putea utiliza totuși, o cremă hidratantă, pentru a se asigura că își păstrează elasticitatea pielii, așa cum am menționat și specialistul. 

Pentru adolescente, dacă avem un ten fără probleme, așa un caz fericit care radiază și strălucește, putem să mergem strict pe o cremă hidratantă care să susțină această elasticitate a tenului.

”, a punctat specialistul

crema de fata pentru ten uscat si sensibil
Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]
  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 Care sunt cremele pe care ar trebui sa le utilizeze femeile peste 25 de ani 

In comparație cu adolescentele, care am nevoie doar de o cremă hidratantă, se pare că atunci când vine vorba despre femeile care au o vârstă de peste 25 de ani, acestea ar putea utiliza creme mult mai

hidratante și mai bogate pentru a proteja pielea. 

Pentru femeile trecute de 25 de ani, aș merge pe niște creme mai hrănitoare, care deja și protejează acea barieră de protecție naturală a pielii. Depinde tot așa de textură poate să fie un pic mai hrănitoare, mai bogată, pentru că pielea deja este „însetată” și absoarbe foarte bine produsul. ”,

a adăugat aceasta.   
combinatie de uleiuri pentru ten
Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cu ce se curăță pensulele de machiaj. Cele mai bune sfaturi

 

Când ar trebui să începem să folosim o cremă care conține acid hialuronic 

Anumite persoane se gândesc să utilizeze și creme care conțin acid hialuronic, însă altele nu. Cu toate aceste, de menționat este faptul că acidul hialuronic se află în mod natural în organismul nostru, motiv pentru care, nu ar trebui să ne facem griji atunci când vine vorba despre utilizarea sa. 

Atunci când vedem că ridurile noastre încep să apară pe față sau mai devreme, putem să începem mai devreme acidul hialuronic, de altfel, este ceva ce se află în mod natural în organismul nostru, în piele, deci nu e ca și cum intervenim cu un factor neapărat străin. Putem să folosim simple metode pentru a hidrata pielea și pentru a-i oferi senzația aceasta de suplețe și elasticitate. ”, a menționat specialistul

crema pentru ten
Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]
  

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Care este crema potrivită pentru riduri 

Odată și odată, ridurile își vor face apariția pe tenul nostru cu toate acestea, este deja cunoscut faptul că există nenumărate creme antirid. Însă cele recomandate de specialiști sunt cele care conțin retinoizi, ca ingrediente active, dar și peptide. 

Dacă dorim o cremă antirid, ce ar trebui să conțină această o cremă antirid, clar aș merge pe varianta de retinoizi ca ingrediente active și pe peptide. Ridurile evident sunt de mai multe tipuri, pot să fie acelea fine sau pot să fie niște riduri deja formate, pe care o să fie foarte greu să le facem să dispară cu totul. Putem să le ținem sub control, putem să le mai estompăm, chiar să dispară complet. Va fi destul de dificil. ”, a adăugat aceasta. 

Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]
  

 

Aceste reguli se aplică și în cazul bărbaților 

Deși femeile sunt cele care acordă o atenție sporită atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului, se pare că toate aceste sfaturi oferite de către specialist, se pot aplica și în cazul bărbaților, ținând cont de faptul că și ei sunt expuși la aceiași factori externi, la care sunt expuse și femeile. 

Toate aceste reguli se aplică și în cazul bărbaților. Se aplică chiar dacă, din punct de vedere hormonal, avem niște reacții mai diferite, totuși, tot ce înseamnă expunerea la factorii externi și la razele solare este aceeași, așa că mergem pe același tip de produse. ”, a încheiat specialistul. 

Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine a inventat rujul. Evoluția rujului, de la amestecul de ceară de albine la rujurile de astăzi



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Machiajul de vară. Trucuri de machiaj pentru un look fresh și rezistent în zilele toride de vară

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies