Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă?

Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă?
Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă?

Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă?

Vă știți de ani buni, ați împărțit idei, întâmplări, bucurii și suferințe, astfel că ea este persoana pe care te poți baza în orice situație. Prietena ta cea mai bună urmează să-și sărbătorească ziua de naștere sau onomastica și nu știi ce cadou să-i mai iei? Lucrurile se simplifică dacă iei în calcul câteva criterii la care este posibil să nu te fi gândit până acum.
Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi cadoul pentru cea mai bună prietenă și ce opțiuni ai pentru a o surprinde încă o dată:

O cunoști, știi ce-i place

Obiecte de machiaj dacă știi că e înnebunită după make-up, parfumul preferat, căci sigur îți va fi recunoscătoare, sau un cadou haios de care să râdeți împreună cu poftă. Primul criteriu pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când alegi un cadou pentru prietena ta cea mai bună este ceea ce ei îi place. Pentru că o cunoști suficient de bine, știi ce anume o face fericită sau ce îi lipsește.

Nu-i lua niciodată ceva ce îți place ție, ci pune pe primul loc gusturile și preferințele sale.

Oferă-i obiecte de păstrat o viață

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sigur ești la al zecelea cadou făcut în viața asta, căci au tot fost zile de naștere an de an, Crăciun sau pur și simplu i-ai oferit un dar fără ocazie, iar asta face tot mai grea alegerea.

Orientează-ți atenția către un obiect pe care îl va putea avea sau păstra toată viața. Un album foto care să conțină fotografii cu cele mai importante momente petrecute împreună, o ramă cu imagini haioase cu voi sau poți alege ceva prețios, care în timp va căpăta valoare sentimentală. Un lănțișor fin, o pereche de cercei sau o brățară a prieteniei sunt doar câteva dintre idei. Alege dintre multitudinea de bijuterii din aur AEC pe cea care crezi că o va impresiona cu adevărat pe prietena ta cea mai bună.

Alege un cadou util, dacă o știi pragmatică

Unele persoane adoră să primească obiecte utile. Dacă și prietena ta cea mai bună este o fire pragmatică, nu ezita să-i dăruiești un cadou pe măsură. De exemplu, dacă știi că și-ar dori o placă nouă de păr, oferă-i una și sigur se va bucura. Îi poți lua și truse de machiaj, seturi de oje sau seturi de baie.

Orice obiect util, despre care știi că îi va face plăcere să-l folosească, poate fi alegerea potrivită. Nici hainele, accesoriile sau poșetele nu sunt de neglijat. Îi cunoști gusturile, știi ce îi place în materie de obiecte vestimentare și n-ai nicio îndoială asupra mărimii care i se potrivește. Dacă știi că bluza pe care ai văzut-o de curând într-un magazin sigur i s-ar potrivi, atunci fă-i o bucurie, iar ea îți va fi recunoscătoare.

În plus, fiind vorba despre cea mai bună prietenă, vei ajunge să epuizezi orice idee de cadou posibilă. Apelează cu încredere la acest pont!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Alege un cadou de neuitat

De ziua de naștere, de exemplu, poți alege să-i oferi prietenei tale un cadou aparte care ar putea deveni o amintire de neuitat. Investighează-i programul și oferă-I în dar o vacanță într-un loc unde știi sigur că își dorește să meargă. Poți lua sejurul pentru voi două sau i-l poți dărui alături de iubit sau de soț.
O altă variantă este să-i organizezi o petrecere surpriză, mai ales dacă știi că nu a avut niciodată parte de o astfel de experiență. Sigur ți-ar fi povestit! Strânge toată gașca și du-o într-un loc unde toți să-I cânte “la mulți ani”. Va fi de neuitat și veți petrece timp de calitate împreună, iar ea sigur îți va mulțumi pentru cadoul tău.
Dacă ziua ei este în weekend și știi că nu are planuri stabilite, pune la cale o escapade la mare, la munte sau într-o loc anume unde puteți petrece câteva ore cu voie bună. În primul rând, o vei surprinde plăcut, iar mai apoi se va bucura că își va petrece timpul în compania ta și a altor prieteni. Dacă o știi spontană și cu spirit aventurier, acest cadou este perfect pentru ea!

Prima regulă în alegerea cadoului ideal pentru cea mai bună prietenă este ca acesta să se potrivească felului ei de a fi, gusturilor și preferințelor sale. Optează întotdeauna gândindu-te la ce reacție ar putea să aibă când va primi darul tău și nu te lăsa niciodată influențată de propriile plăceri, indiferent de obiectul sau de darul pe care decizi să i-l iei. Și nu în ultimul rând, încearcă să o surprinzi și să o faci fericită, căci acest lucru rămâne cel mai important.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies