Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi. Vezi ce nuanțe ți se potrivesc perfect

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.
Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.

Iată cum să alegi culoarea părului în funcție de ten și ochi. Câteva sfaturi care te vor ajuta să ieși în evidență.

Doamnele și domnișoarele se gândesc destul de des să își schimbe culoarea părului, iar atunci când vine vorba de o combinație îndrăzneață, sunt primele care își doresc să facă acest lucru, chiar dacă în spate se confruntă cu o teamă de a nu face alegerea greșită.  Atunci când vorbim de nuanța părului, indiferent de ce culori ne-ar face cu ochiul, este bine să avem în vedere și câteva aspecte importante, cum ar fi culoarea ochilor și nuanța tenului, pentru a fi siguri că ceea ce urmează să alegem ne va avantaja din toate punctele de vedere.

Culoarea părului, în functie de ten și ochi

Citește și: La cât timp e bine să te tunzi ca să ai un păr frumos și sănătos. Trucul pe care trebuie să îl știe orice femeie

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.
Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îți poți face decolorarea părului acasă fără decolorant. 3 metode naturale

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Dacă ne dorim ca nuanța părului să se potrivească de fiecare dată cu toate alegerile pe care le facem în materie de make-up sau în ținutele vestimentare, trebuie să avem și aceste lucruri în vedere atunci când alegem să ne schimbăm vopseaua cu alta pe care nu am mai încercat-o. Schimbarea culorii părului este o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta aspectul, iar primul și cel mai important pas este să știi ce nuanță nouă ar fi cea mai potrivită pentru tine.

Chiar dacă de multe ori ai auzit că vopseaua trebuie aleasă în funcție de culoarea ochilor și subtonul pielii, acum este momentul să încerci și tu acest lucru pe propria piele și să vezi cât de bine te vor avantaja culorile, în funcție de aceste aspecte.

Persoanele cu ochii verzi se pot bucura de o gamă largă de culori care le pot scoate în evidență, mai ales că tenul acestora tinde să fie unul deschis la culoare.

Astfel, nuanțele de caramel, miere sau castaniu deschis îți vor evidenția foarte frumos ochii și tenul, iar cel mai bine ar fi să alegi o culoare caldă, precum ciocolatiul, dacă ai ochii verzi și o pielea măslinie. Atunci când vorbim de ochii albaștri și subtonul deschis la culoare, cu siguranță te-ar avantaja un roșcat sau un blond cu tente roșcate, iar ideale sunt și culorile șaten închis sau deschis, blond platinat sau cafeniu închis.
Dacă optezi pentru o culoare mai îndrăzneață, atunci nuanțele de roșcat intens și violet te vor scoate cu siguranță în evidență.

Ce culori de păr sunt potrivite pentru ten măsliniu și ochi căprui

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.
Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.[Sursa foto: freepik]

Marea majoritate a persoanelor cu ten măsliniu și ochii căprui se pot bucura și ele de o gamă largă de culori și nuanțe pe care le pot experimenta atunci când aleg să se vopsească.

Pentru un ten cald cu ochi căprui, cel mai bine te va avantaja un castaniu sau roșcat. De asemenea, nuanțele de caramel sau alună te vor scoate în evidență, dar și un roșu arămiu, castaniul intens și șuvițele în aceste nuanțe vor completa perfect cu nota caldă a tenului tău.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Ce culori de păr se potrivesc ochilor căprui 

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.
Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.[Sursa foto: freepik]

Doamnele și domnișoarele care au ochii căprui, dar tenul deschis la culoare, se pot bucura de un șaten auriu, care îmbină o notă de blond auriu cu o nuanță caldă de brunet. Această culoare de păr va scoate foarte frumos ochii în evidență, iar pentru doamnele cu ochii căprui deschis, blondul ca mierea este cu siguranță potrivit. Această nuanță va intensifica tonurile calde din ochii tăi și se va potrivi indiferent de anotimp. Mahonul este o altă culoare de excepție care poate scoate în evidență tonurile calde din ochii căprui, atunci când vorbim de un ten mai deschis la culoare. Blondul cenușiu  poate fi luat și el luat în considerare, datorită subsolurilor cenușii care vor completa nuanța profundă a ochilor tăi. Este foarte important ca atunci când ne dorim să alegem nuanțe de păr în blond închis, trebuie să știm că acestea se potrivesc pentru pielea deschisă, pentru a scoate în evidență toate calitățile.

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.
Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Părul se piaptănă: ud sau uscat? Cum se îngrijește corect podoaba capilară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies