Cum aplici corect anticearcanul? Invata acum

Cum aplici corect anticearcanul? Invata acum
Cum aplici corect anticearcanul? Invata acum

Anticearcanul este un produs de machiaj esential pentru a indeparta urmele oboselii.

De multe ori insa iti dai seama ca, in ciuda faptului ca te-ai dat cu anticearcan, efectul este de scurta durata si cearcanele reapar dupa cateva ore. Sau ca nici macar nu se cunoaste ca te-ai dat cu anticearcan. Asta pentru ca exista cateva reguli de aplicare. Uite cum aplici corect anticeracanul.

Da-te cu anticearcan dupa fondul de ten- anticearcanul se aplica dupa fondul de ten.

Ordinea este crema hidratanta, fond de ten (sau crema BB sau crema CC) si o tusa mica de anticearcan. Gratie pasilor facuti anterior, anticearcanul isi va face treaba, va masca oboseala si va tine intreaga zi.

Relaxeaza pielea inainte de a te machia- inainte sa incepi sa te machiezi, este esential sa relaxezi pielea. Pentru zona ochilor, preseaza cu degetele aratatoare cateva secunde in coltul intern al ochilor, la baza ochilor, apoi ridica degetele.

Repeta operatiunea de cateva ori. Apoi, dupa ce ai aplicat baza machiajului, aplica si anticearcanul tamponand usor si coboara pe suprafata cearcanului. Nu este cazul sa urci spre coltul extern al ochiului, in general mai putin marcat de cearcane.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce culoare trebuie sa fie anticearcanul- este foarte important sa stii ce culoare sa alegi anticearcanul.

Culoarea lui nu depinde doar de nuanta tenului tau, ci si de probeleme specifice fiecarei femei. Pentru cearcane albastrii, alege un anticearcan in culori galbui-portocalii. Aceste nuante se anuleaza cromatic cu albastrul. Pentru cearcane inchise la culoare, spre brun, alege un anticearcan care are pigmenti in nuante de roz. Si, in general, oricare ar fi nuanta anticearcanului, el trebuie sa fie un ton mai deschis decat culoarea pielii.

Cum aplici anticearcanul daca ai cearcane foarte pronuntate- daca nu ai cearcanele foarte pronuntate, este suficient sa aplici putin anticearcan in coltul intern al ochiului, ca sa creezi

un usor efect luminos. Daca, din contra, cearcanele sunt foarte vizibile, trebuie sa schimbi strategia. Da-te cu anticearcan si inante de fondul de ten si aplica o tusa si dupa fondul de ten. Ca sa creezi o privire mai luminoasa, aplica o tusa de lumina, da-te cu anticearcan si intre ochi si in mijlocul pleoapei superioare, sub sprancene.

Trucurile profesionistilor pentru aplicarea anticearcanului- desi anticearcanul, asa cum ii este si numele, este destinat mascarii cearcanelor, profesionistii il folosesc si pentru a ilumina pielea in anumite zone.

Astfel, te poti da cu anticeracan si in barba, daca ai o zona cu piele mai inchisa la culoare sau pe lateralele nasului, coborand inspre colturile buzelor.
Sursa: www.curademiere.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies